Turussa pelataan tänäkin vuonna playoff-kiekkoa – tarkista lippujen hinnat täältä

Mestiksen pudotuspelit alkavat ensi viikolla ja TUTO Hockey on jälleen mukana taistelemassa kirkkaimmista mitaleista. Playoff-lippujen hinnat TUTOn kotiotteluihin on nyt julkaistu.

Käy katsomassa kauden kuumimpien kamppailujen hinnasto TÄSTÄ! Vaihtoehtona on myös Playoff-kausikortti, jolla näkee kaikki pudotuspelien kotiottelut omalta paikaltaan. 

Katso pudotuspelien otteluohjelma TÄÄLTÄ! Jos TUTO nappaa itselleen kotiedun, alkavat playoffit kotiottelulla ensi viikon keskiviikkona 11.3.

Muistathan että seuraavat edut ovat voimassa vielä tämän viikon
runkosarjan matseissa:

Ke 4.3. klo 18.30 TUTO Hockey – K-Vantaa
Pe 6.3. klo 18.30 TUTO Hockey – SaPKo

  • Voucher-liput, joista mm. Keni-paketti koostuu, ovat voimassa vielä runkosarjassa.
  • Premium-lippu, Tosifanin Premium-lippu on tarjolla 29 euron hintaan vielä keskiviikkona (perjantaille loppuunmyyty). Playoff-versio saa ensi iltansa ensi viikolla.
  • Laatutakuu. TUTOn runkosarjan kotiotteluiden laatutakuu on voimassa viimeisen kerran keskiviikon ottelussa. Jos siis keskiviikkona hävitään varsinaisella peliajalla, saa perjantain kotiotteluun tuoda kaverin veloituksetta mukana. Mikäli taas keskiviikkona häviämme jatkoajalla tai voittolaukauskilpailussa, tarjoaa TUTO Hockey perjantaina ennen pelin alkua kahvin ja pikkumakean.

Playoffeissa laatutakuu poistuu sellaisenaan, mutta esimerkiksi playoff-kausikorteissa on vastaavantyylinen menestystakuu olemassa (jos emme selviä välieriin, tarjoamme 50 euron lippulahjakortin ensi kaudelle).

 

Jaa eteenpäin:

MM-kisoja pelataan taas Tampereella, me lähdemme paikan päälle ja haluamme sinut matkaan mukaan! Luvassa on hyvät...

Lue lisää

Villi kortti -kierrokselta tarttui matkaan jatkopaikka kevään tosipeleihin kahdella otteluvoitolla KeuPasta. Pudotuspelit aloitetaan vierasmatsilla jo tulevana...

Lue lisää

Suomen Jääkiekkoliitto palkitsee vuosittain sarjojen pelaajia hyvistä suorituksista. Kauden 2022-2023 Mestiksen opiskelijapalkinnon on voittanut TUTO Hockeyn...

Lue lisää