Turun SDP tukee TUTOa ja tekee hyvää

Turun SDP on ostanut TUTOlta 300 voucher-lippua vuodelle 2021. Liput SDP lahjoittaa Hope ry:lle.

Turun SDP on lähtenyt mukaan TUE TUTOA -kampanjaan. Se ostaa TUTOlta 300 voucher-lippua, jotka ovat voimassa vuoden 2021 loppuun asti. Liput lahjoitetaan Hope ry:lle, joka vastaa niiden jakamisesta vähävaraisille lapsiperheille.

TUTO Hockeyn toimitusjohtaja Dani Aavinen oli iloinen seuralle tulleesta joululahjasta.

Tämä on hieno uutinen ja otamme sen ilolla vastaan. Meille yhteistyöstä tuleva tuki on merkittävä ja se auttaa meitä tässä haastavassa tilanteessa suuresti. Erityisen hienoa tässä on kuitenkin se, että yhteistyöllä pääsemme tarjoamaan usealle vaikeassa tilanteessa olevalle lapsiperheelle kiekkoelämyksiä kaupungin värikkäimmän lätkän parissa. Tämä osoittaa myös sen, että kanssamme voi tehdä monipuolisesti ja yksilöidysti yhteistyötä.

TUE TUTOA -kampanja jatkuu

Joulukuun alussa alkanut TUE TUTOA -kampanja jatkuu vuodenvaihteen jälkeenkin. Koronaviruksen aiheuttamat taloudelliset haasteet ovat ajaneet TUTOnkin haastavaan tilanteeseen. Jotta TUTO selviää voittajana tästä yhdestä historian kovimmasta ottelusta, tarvitsemme tukeanne. Tukeminen on mahdollista usealla eri tavalla. Muutamia valmiita vaihtoehtoja löydät TÄÄLTÄ.

Yksilöityjä yhteistyöpaketteja voit rakentaa puolestaan TUTO Hockeyn myyjien kanssa.

Dani Aavinen, toimitusjohtaja, puh. 0400 279 335
Jimi Lehto, myyjä, puh. 044 2775 717

sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@tutohockey.fi

Jaa eteenpäin:

Toimitusjohtajamme Kimmo Hollmèn jakaa tilattuja kausikortteja jo tulevana torstaina 5.10. jäähallin Legenda-klubilla kello 12:00-16:00 välillä. Kausikortteja...

Lue lisää

PÄÄSYLIPPUJA VAPAUTETTU RAJATTU ERÄ 2.10. !  Kuva: Tiia Mahkonen

Lue lisää

TUTO ja Jesse Helander ovat sopineet pelaajan siirtymisestä loppukauden ajaksi ulkomaille, nimittäin RedBull Hockey Juniorsin riveihin...

Lue lisää