Turku-Pesis voittoon TUTO Hockeyn isännöimässä ottelussa

TUTO Hockey teki eilen yhteistyötä yli lajirajojen, kun se oli otteluisäntänä Turku-Pesiksen naisten Superpesis-ottelussa Rauman Lukkoa vastaan. Ottelu päättyi lopulta Turkulaisjuhliin, kun illan emännät veivät tiukan taiston 1-0 jaksovoitoin.

Turku-Pesiksen naiset tulivat joukkue-esittelyyn tyylikkäästi otteluisännän paidoissa

TUTO Hockey ja Turku-Pesis sopivat yhteistyöstä aiemmin keväällä. Eilen oli vuorossa ensimmäinen yhteisvoimin järjestetty tilaisuus, kun TUTO Hockey isännöi Turku-Pesiksen naisten joukkueen Superpesis-ottelua Rauman Lukkoa vastaan. Päivä alkoi yhteistyökumppaneille järjestetyllä tilaisuudella BioCityssä. Kumppanitilaisuuden isäntänä toimi Turun Teknologiakiinteistöt Oy, jonka toimitusjohtajan Mikko Lehtisen avasi tilaisuuden tervetulopuheella. Tämän jälkeen äänessä olivat TUTO Hockeyn toimitusjohtaja Timo Kinnunen ja Turku-Pesiksen manageri Matti Linnela, jotka kertasivat yhteistyön taustat ja tulevaisuuden visiot.

Tilaisuudessa kuultiin myös TUTOn joukkueen kesäkuulumiset, kun haastateltavana kävivät Samu Pitkänen ja Mikael Salmivirta sekä päävalmentaja Ismo Lehkonen.

– Joukkueen rakentaminen on hyvällä mallilla. Käytännössä meillä on runkokasassa ja joukkue on päässyt aloittamaan kesäharjoitukset hyvällä sykkeellä, kommentoi suureksi pesäpallon ystäväksi paljastunut päävalmentaja Ismo Lehkonen.

– Hyvät on fiilikset ensimmäisten treenien jälkeen. Oheisharjoittelu on ollut positiivisessa mielessä valtava yllätys minulle. Se eroa täysin siitä mihin olen tottunut. Pidän siitä ajatuksesta, että treenataan kovaa mutta järkevästi. Täällä että pääasia on pysyä terveenä, sen sijaan että nostettaisiin riskillä valtavia painoja, kommentoi puolestaan tuore hyökkääjävahvistus Mikael Salmivirta.

– Omalta osaltani treenit ovat sujuneet hyvin, joten tarkoituksena on olla huippukunnossa heti kauden alusta alkaen, kommentoi puolestaan Samu Pitkänen.

Turku juhlii

Tilaisuuden jälkeen suunnattiin katseet Kupittaan pesäpallostadionille, jossa esiintyivät illan pääosanesittäjät Turku-Pesis ja Rauman Lukko. Tasainen ottelu päättyi lopulta kotijoukkueen riemun kiljahduksiin lukemin 1-0.

Sarjassa 4:nä oleva Rauman Lukko on lyöty, joten Turku-Pesiksen voitonjuhlat voivat alkaa!

Ottelun palkintoraadissa istuivat TUTO:n pesisasiantuntijat Anton Kokkonen, Samu Pitkänen ja Seppo Tahvanainen.

Tässä palkintoa hakee upean pelin pelannut Laura Hauta

Lehtosen tykki puhuu myös stadionilla

Ottelun tauolla kisailtiin TUTO Hockeyn sisäinen lyöntikilpailu, johon osallistuivat faniryhmän vetäjä Jami Pyykkönen, toimiston edustajana markkinointipäällikkö Janne Ollila, sekä pelaajista Mikael Salmivirta ja Mikko Lehtonen. Nelikkoa haastamaan saapui KalPassa tätä nykyä pelaava Artturi Lehkonen. Loppujen lopuksi kaikki osuivat palloon. Pisimmän kaaren sai aikaiseksi Mikko Lehtonen.

Taukokisan osallistujaviisikko vasemmalta: Lehkonen, Salmivirta, Lehtonen, Pyykkönen, Ollila

…Ja tässä lähtee voittajan, Mikko Lehtosen, suoritus

 

TUTO Hockey haluaa kiittää toimiston ja joukkueen puolesta Turku-Pesistä ja Turun Teknologiakiinteistöä eilisestä tilaisuudesta joka oli kaikin puolin onnistunut.


Lue lisää ottelusta ja tutustu Turku-Pesiksen toimintaan Tästä

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää