Tuohilampi palaa TUTOon pitkällä sopimuksella

Kausina 2014-2017 TUTOa varakapteenina ja kapteenina edustanut Kristian ”Raissi” Tuohilampi palaa seuraan pitkällä 3-vuotisella (2+1) -sopimuksella kolmen Liigassa vietetyn kauden jälkeen.

30-vuotiaan HIFK-kasvatin paluuprosessi TUTO-paitaan alkoi jo kesällä. Kauppatieteen kandidaatin paperit Vaasan kauppakorkeakoulusta ulos saanut Tuohilampi soitti toimitusjohtaja Dani Aaviselle kysyäkseen lupaa lisätä tämän cv:hen suosittelijaksi. Siviiliuran rakentaminen alkaisi olla hiljalleen ajankohtaista perheelliselle miehelle.

Tuohilammen tarkoituksena oli alusta asti asettua rakentamaan siviiliuraa Turun seudulle. Uuden uran rakentamisen ohella pelaaminen kiinnosti häntä edelleen. Melko pian keskustelu kääntyikin siihen, miten työn oheen voisi yhdistää vielä muutaman vuoden pelaamisen. Tämän pohjalta Aavinen ryhtyi kartoittamaan TUTOn yhteistyöverkostosta sopivaa kaupallisen alan työpaikkaa Tuohilammelle. Tällä viikolla viimeinkin tärppäsi.

Erittäin hieno homma, että saatiin tämä kuvio onnistumaan. Näen Kristian Tuohilammessa meille seuraaviksi vuosiksi ison pelaajan sekä kaukaloon että koppiin. Hän tuo roppakaupalla sellaista asennetta, kokemusta, johtajuutta ja esimerkillistä urheilullisuutta, mitä nuori joukkueemme sekä uusi keväällä lanseerattu urheilustrategia onnistuakseen tarvitsee. Uskon myös kannattajiemme olevan tästä sopimuksesta erittäin tyytyväisiä. Kommentoi tuoreeltaan toimitusjohtaja Dani Aavinen.
 

Kotiinpaluu

Tuohilampi itse hykerteli jo viikon päästä alkavaa Mestis-kautta näin:

– On mahtavaa palata takaisin TUTO-paitaan. Aikaisemmista kausista TUTOssa on hienoja muistoja, ja siksi paluu Marli Areenalle tuntuu samalta kuin palaisi kotiin. Odotan innolla jo pian alkavaa Mestis-kautta.

Päävalmentaja Antti Virtanen oli luonnollisesti myös erittäin tyytyväinen Tuohilammen paluuseen:

– Loistavaa saada hieno persoona ja pelaaja takaisin Kupittaalle. Tulee olemaan isona esimerkkinä nuorille eteenpäin meneville pelaajille jokapäiväisestä huippu-urheilijana olemisesta ja tavassa toimia. Saamme uransa parhaissa ikävuosissa olevan kokonaisvaltaisen pelaajan, jolta sopii odottaa monipuolista lätkää. Raissista saamme jätkän, joka sulkee oman pään ja pystyy myös hyökkäyspäässä olemaan Mestiksessä tehokas.

Tuohilammen ja uudistuneen TUTOn näet ensimmäisen kerran Marli Areenalla tosi toimissa perjantaina 25.9.2020 klo 18.30, kun vastaan asettuu sarjanousija K-Espoo. Hanki liput ennakkoon Lippupisteen ennakkomyynti paikoista tai TÄSTÄ.

Oman TUTO-kortin tai kausikortin voit tilata puolestaan tästä

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää