Tulisieluinen Mikke Levo jatkaa TUTOn takalinjoilla

Syksyllä alkava kausi on 25-vuotiaalle puolustajalle jo neljäs TUTOn riveissä. Jatkosopimus luo vahvan perustan turkulaisjoukkueen seuraavan kauden rungolle.

– Mikke on todellinen liideri, joka janoaa menestystä. Hän vaatii paljon sekä itseltään että joukkuekavereiltaan. On upeaa, että ensi kaudellakin riveissämme on vanhan liiton jätkä, joka laittaa itsensä likoon kroppaa säästelemättä, hehkuttaa TUTO Hockeyn päävalmentaja Antti Virtanen.

Levon jämäkät otteet takalinjoilla ja kyky hämmentää vastustajia ovat ihastuttaneet Kupittaan katsojia siinä määrin, että pelimiehestä on tullut monen turkulaisen suosikki.

– Olen tulisieluinen pelaaja, joka antaa oman joukkueensa eteen kaikkensa, Levo kuvailee itseään.

Vaikka kausi loppui tänä vuonna lyhyeen, nähtiin joukkueessa kokeneen puolustajan mukaan monia positiivisia edistysaskelia. Yksi tärkeimmistä oli joukkuehengen nousu uudelle tasolle.

– Voin rehellisesti sanoa, että meininki pukukopissa oli yksi urani parhaimpia. Pelaajat olivat samalla aaltopituudella, joka näkyi taatusti myös ulospäin. Tästä on hyvä jatkaa seuraaviin koitoksiin, Levo avaa.

Keväinen harjoitustauko on tulossa päätökseensä, ja pelaajat ovat aloittamassa uuteen kauteen valmistautumisen. Hieman erikoisemmista olosuhteista huolimatta tavoitteet pysyvät korkealla, eikä rimaa ole lähdetty turhaan laskemaan.

– Koronatilanne on tietenkin sekoittanut tässä keväällä pakkaa, ja valehtelisin, jos väittäisin, ettei se harmita. Omatoimisella treenillä ja henkilökohtaisilla harjoitusohjelmilla tekeminen kuitenkin edistyy. Ja onhan poikkeusajassa jotain positiivistakin: aikaa keskittyä itseensä on ollut huomattavasti enemmän, Levo tuumaa.

Seuraavan kauden kuvioiden suunnittelu on TUTOssa jo täydessä vauhdissa. Tarkemmat suuntaviivat kerrotaan suurelle yleisölle myöhemmin, mutta vihjeitä tulevasta tarjoillaan jo tänään.

– Uskallan sen verran paljastaa, että tulevalla kaudella kaukalossa nähdään sellaisia parivaljakoita, joiden jälki on tuhoisaa vastustajan päässä. Aika malttamattomana jo odottelen, että päästään tositoimiin, Levo summaa.

TUTO Hockeylla on 15 pelaajasopimusta kaudelle 2020-21. Tulemme julkaisemaan sopimukset seuraavien viikkojen aikana. Näistä pelaajista ja valmennustiimin jäsenistä olemme jo ehtineet uutisoimaan:

Jaa eteenpäin:

TUTO-turnaus pelataan elokuisena viikonloppuna Rajupaja Areenalla Mestiksen kärkijoukkueiden kesken! Mukana on isäntäjoukkueen lisäksi viime kauden finaalikaksikko:...

Lue lisää

TUTO Hockeyn, tulevan kauden pelaajatilanne näyttää lähes valmiilta. Urheilukoordinaattori Jouni Virpiö kuvailee joukkueen tilannetta seuraavasti: ”Meillä...

Lue lisää

Tervetuloa ensimmäiselle TUTO x MONNI Summer Hockey Campille! Kaarinan jäähallissa 12.-15.6. kiekkokipinä syttyy ja luistelutaito kehittyy!...

Lue lisää