Tulisieluinen Mikke Levo jatkaa TUTOn takalinjoilla

Syksyllä alkava kausi on 25-vuotiaalle puolustajalle jo neljäs TUTOn riveissä. Jatkosopimus luo vahvan perustan turkulaisjoukkueen seuraavan kauden rungolle.

– Mikke on todellinen liideri, joka janoaa menestystä. Hän vaatii paljon sekä itseltään että joukkuekavereiltaan. On upeaa, että ensi kaudellakin riveissämme on vanhan liiton jätkä, joka laittaa itsensä likoon kroppaa säästelemättä, hehkuttaa TUTO Hockeyn päävalmentaja Antti Virtanen.

Levon jämäkät otteet takalinjoilla ja kyky hämmentää vastustajia ovat ihastuttaneet Kupittaan katsojia siinä määrin, että pelimiehestä on tullut monen turkulaisen suosikki.

– Olen tulisieluinen pelaaja, joka antaa oman joukkueensa eteen kaikkensa, Levo kuvailee itseään.

Vaikka kausi loppui tänä vuonna lyhyeen, nähtiin joukkueessa kokeneen puolustajan mukaan monia positiivisia edistysaskelia. Yksi tärkeimmistä oli joukkuehengen nousu uudelle tasolle.

– Voin rehellisesti sanoa, että meininki pukukopissa oli yksi urani parhaimpia. Pelaajat olivat samalla aaltopituudella, joka näkyi taatusti myös ulospäin. Tästä on hyvä jatkaa seuraaviin koitoksiin, Levo avaa.

Keväinen harjoitustauko on tulossa päätökseensä, ja pelaajat ovat aloittamassa uuteen kauteen valmistautumisen. Hieman erikoisemmista olosuhteista huolimatta tavoitteet pysyvät korkealla, eikä rimaa ole lähdetty turhaan laskemaan.

– Koronatilanne on tietenkin sekoittanut tässä keväällä pakkaa, ja valehtelisin, jos väittäisin, ettei se harmita. Omatoimisella treenillä ja henkilökohtaisilla harjoitusohjelmilla tekeminen kuitenkin edistyy. Ja onhan poikkeusajassa jotain positiivistakin: aikaa keskittyä itseensä on ollut huomattavasti enemmän, Levo tuumaa.

Seuraavan kauden kuvioiden suunnittelu on TUTOssa jo täydessä vauhdissa. Tarkemmat suuntaviivat kerrotaan suurelle yleisölle myöhemmin, mutta vihjeitä tulevasta tarjoillaan jo tänään.

– Uskallan sen verran paljastaa, että tulevalla kaudella kaukalossa nähdään sellaisia parivaljakoita, joiden jälki on tuhoisaa vastustajan päässä. Aika malttamattomana jo odottelen, että päästään tositoimiin, Levo summaa.

TUTO Hockeylla on 15 pelaajasopimusta kaudelle 2020-21. Tulemme julkaisemaan sopimukset seuraavien viikkojen aikana. Näistä pelaajista ja valmennustiimin jäsenistä olemme jo ehtineet uutisoimaan:

Jaa eteenpäin:

Joulukuu lähestyy kovaa vauhtia, ja TUTOn joulutuotteet on nyt myynnissä! MIkäli jokin paketti kiinnostaa, tai kaipaat...

Lue lisää

Liigan lisenssikomitea on tänään 27.11.2023 hylännyt TUTOn Liiga-lisenssihakemuksen. Käytämme seuraavat pari päivää lisenssin hylkäyksen perusteiden perusteelliseen...

Lue lisää

Osta TUTOn joulukuun erityispelipaita pukinkonttiin TUTO julkaisee uuden uniikin pelipaidan, jolla pelataan joulukuussa kolmessa ottelussa, ja...

Lue lisää