Tulikuuma playoff-sarja jatkuu lauantaina Turussa

TUTO Hockey – K-Vantaa

La 15.3. klo 18.30

Marli Areena

TUTOn ja K-Vantaan välinen ottelusarja on kahden ensimmäisen ottelun jälkeen tasatilanteessa 1-1. Ottelut ovat olleet varsin erilaisia, mutta äärimmäisen lämpimiä.

”Tiukkaa on ollut, eikä se ole yllättänyt. Ensimmäisessä pelissä jäi kaikki muu piippuun, paitsi tulos. Toisessa pelissä sitten taas kaikki muu miellytti, paitsi tulos”, Ismo Lehkonen niputti.

Lauantaina pelattavan kolmannen kamppailun viihdearvo on ennakkoon ladattu äärimmilleen; ottelusarja on ollut ensimmäisestä minuutista saakka täynnä tunnetta ja energiaa.

”Värikäs ilta eilen ja varmaan huomenna tulee vielä värikkäämpi ilta”, Ika heitti.

Pelaajat luottavaisina – ”rehentelyt nyt tehty”

”Kotipelissä ei saatu parasta irti. Eilen pelattiin siten, että pitkässä juoksussa homma toimii varmasti”, kapteeni Antti Virtanen ynnäili.

Lämpöä, tökkimistä ja huutelua. Siinä pudotuspelihenkisen ottelusarjan resepti.

”Suurimmat röyhentelyt nyt tehty. Yleensähän se menee näin, että parissa ensimmäisessä pelissä haetaan asetelmia ja sitten aletaan pelata”, Virtanen päätti jämäkästi.

TUTOlla on ollut kahdessa ensimmäisessä ottelussa moninkertainen määrä maalintekopaikkoja vastustajaan nähden. Vastustaja on iskenyt suurimman osan maaleistaan erikoistilanteista.

”Eilen päästiin tosi hyvin maalipaikoille. Täytyy jauhaa vaan vaihto vaihdon perään ja lyödä sitä kiekkoa uuniin. Nyt ei tietenkään saa tuudittautua siihen, että paikkoja tulee jatkossakin näin helpolla, vaan nälkää pitää löytyä”, Ville-Vesa Vainiola säesti.

Varaa paikkasi kevään tähän asti kuumimmassa kiekkojuhlassa TÄSTÄ!

 

Jättääkö Keni huomenna Micke Åstenin jälleen kakkoseksi?

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää