Tuliko verokarhulta mätkyt? Pääset huippumatsiin pilkkahintaan!

Pänniikö kaverin puheet veronpalautuksista? Saitko itse verokarhulta mätkyt…? Ei hätää, TUTO-karhu tarjoaa lohduketta kaikille mätkyjen saajille ja ojentaa liput huomiseen TUTO-Hokki-otteluun vain 10 eurolla.

Alennetut otteluliput ovat myynnissä Marli Areenalla perjantaina klo 17.30 alkaen ja ne saa mätkylappua näyttämällä. Tule kanssamme kannustamaan sarjakärki nurin! 

Otteluun kannattaa saapua paikalle ajoissa, sillä fanituotekaupassa ja ravintoloissa ovat voimassa hullut hinnat klo 17.30-18.15. Fanituotekaupasta saat mm. uuden upean TUTO-kaulahuivin ja kaksi pääsylippua huokeaan 30 euron yhteishintaan. 

Jos verosuunnittelusi sen sijaan osui nappiin tai sait palautuksia, voit hankkia liput perjantai-illan huippumatsiin TÄSTÄ ihan normaaliin hintaan!
 

Kuva: Tauvon Paikka

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää