Tuliko verokarhulta mätkyt? Pääset huippumatsiin pilkkahintaan!

Pänniikö kaverin puheet veronpalautuksista? Saitko itse verokarhulta mätkyt…? Ei hätää, TUTO-karhu tarjoaa lohduketta kaikille mätkyjen saajille ja ojentaa liput huomiseen TUTO-Hokki-otteluun vain 10 eurolla.

Alennetut otteluliput ovat myynnissä Marli Areenalla perjantaina klo 17.30 alkaen ja ne saa mätkylappua näyttämällä. Tule kanssamme kannustamaan sarjakärki nurin! 

Otteluun kannattaa saapua paikalle ajoissa, sillä fanituotekaupassa ja ravintoloissa ovat voimassa hullut hinnat klo 17.30-18.15. Fanituotekaupasta saat mm. uuden upean TUTO-kaulahuivin ja kaksi pääsylippua huokeaan 30 euron yhteishintaan. 

Jos verosuunnittelusi sen sijaan osui nappiin tai sait palautuksia, voit hankkia liput perjantai-illan huippumatsiin TÄSTÄ ihan normaaliin hintaan!
 

Kuva: Tauvon Paikka

Jaa eteenpäin:

MM-kisoja pelataan taas Tampereella, me lähdemme paikan päälle ja haluamme sinut matkaan mukaan! Luvassa on hyvät...

Lue lisää

Villi kortti -kierrokselta tarttui matkaan jatkopaikka kevään tosipeleihin kahdella otteluvoitolla KeuPasta. Pudotuspelit aloitetaan vierasmatsilla jo tulevana...

Lue lisää

Suomen Jääkiekkoliitto palkitsee vuosittain sarjojen pelaajia hyvistä suorituksista. Kauden 2022-2023 Mestiksen opiskelijapalkinnon on voittanut TUTO Hockeyn...

Lue lisää