Tule viettämään päivää TUTOn ja Interin pelaajien kanssa

TUTO Hockey ja FC Inter järjestävät yhteisen ulkoilmatapahtuman turkulaisille Kupittaalla lauantaina 22.2.2014. Ohjelmassa on muun muassa jalkapallotutka, laukaisutarkkuuspiste ja tehtävärasti. Paikalla on TUTO Hockeyn ja FC Interin edustusjoukkueen pelaajia.

TUTO Hockey ja FC Inter järjestävät yhteisen ulkoilmatapahtuman hiihtolomaviikolla lauantaina 22.2. Kupittaalla. Tapahtuman tarkoituksena on tuoda Kupittaan monipuoliset harrastusmahdollisuudet esille sekä tarjota turkulaisille sekä lähikuntien asukkaille hauska talvipäivä ulkona.

Kupittaan puistoalueella on neljä toimipistettä, joissa voi kokeilla muun muassa laukaisutarkkuutta, potkuvoimaa sekä olympiatietämystä. Mallia pisteillä näyttävät TUTO Hockeyn ja FC Interin edustusjoukkueiden pelaajat, jotka myös kisaavat keskenään päivän aikana eri pisteissä. Päivä huipentuu Veritas stadionin toiseen kerrokseen, jossa voi tavata kummankin joukkueen pelaajia ja nauttia lämpimästä juomasta sekä makkarasta.

Tapahtuman aikataulu ja rastit ovat seuraavat:

Toimintapisteet

  • Luistelukilpailu ja tietovisa Kupittaan Luistelumadolla
  • Jalkapallotutka Bloombergin aukion vieressä olevassa kaukalossa
  • Tarkkuuslaukaisupiste Veritas Stadionin vieressä olevalla luistelukentällä
  • Minisuksirata Marli Areenan vieressä, juoksun/hiihdon lisäksi tarvitaan heittotarkkuutta

Ohjelma
Klo 12.00 Tapahtuman avaus Madolla ja edustusjoukkueiden ensimmäinen kisa
Klo 12.30 Edustusjoukkueiden kilpailu Jalkapallotutkalla
klo 12.50 Edustusjoukkueiden kilpailu tarkkuuslaukaisussa
klo 13.10 Edustusjoukkueiden kilpailu minisuksiradalla
Klo 13.40 Edustusjoukkueen pelaajat median ja kannattajien tavattavissa Veritas Stadionin 2. kerroksessa

Kaikki toimintapisteet ovat yleisön käytössä klo 12-13.30. Veritas Stadionilla on klo 13.00-14.00 tarjolla pientä purtavaa ja lämmintä juotavaa.

Tapahtuma on ilmainen ja kaikille avoin. Madolle on suositeltavaa ottaa omat luistimet mukaan. Jos luistimia ei kuitenkaan löydy omasta takaa, voi ne lainata Madon vieressä olevasta kojusta.

Lisätiedot:

Janne Ollila Jim Satamo
TUTO Hockey FC Inter
puh. 040 7636 961 puh. 040 5533 052
janne.ollila@tutohockey.fi jim.satamo@fcinter.fi

 

Jaa eteenpäin:

Samuel Jukuri tulee tilkitsemään TUTOn maalia perjantain kotiotteluun Kajaanin Hokkia vastaan. Ulkopuolinen apu tulee tarpeeseen, sillä...

Lue lisää

TUTO ja hyökkääjä Topias Kaski ovat solmineet loppukauden mittaisen sopimuksen. Puolitoista kautta Jukureiden organisaatiossa viettäneen, turkulaislähtöisen...

Lue lisää

Viime viikon kolmessa ottelussa riitti tapahtumia ja käänteitä useamman otteluviikon edestä. Kaksi kotipeliä HK Zemgalea vastaan...

Lue lisää