TUE TUTOA – TILAA MUT

TUTO Hockey hyökkää yhdessä koronan aiheuttamia taloudellisia haasteita vastaan. Ensimmäiset konkreettiset tavat tukea TUTOa tässä kamppailussa on nyt julkaistu.

TUTO Hockeyn alkukausi on sujunut pienentyneistä yleisömääristä ja koronarajoituksista huolimatta kohtuullisen hyvin. Ennen joulukuuta seura oli matkalla vahvasti plussamerkkiseen taloudelliseen tulokseen. Viime viikolla tullut ilmoitus joulukuun kestävästä pelitauosta Mestiksessä ja sen myötä peruutetut neljä kotipeliä, asettivat kuitenkin TUTOn haastavaan tilanteeseen kassan kestävyyden kannalta. Lomautusten ja palkanalennusten sijaan koko organisaatio päätti yhdessä lähteä paikkaamaan peruuntuneiden otteluiden tuottoja yhteisellä myynti- ja markkinointikampanjalla.

Nyt TUTO Hockey on julkaissut kolme ensimmäistä kampanjapakettia, joiden avulla niin kannattajat kuin yhteistyökumppanitkin voivat auttaa TUTOa päihittämään koronan aiheuttamat taloudelliset haasteet. Kampanjat ovat esitelty lyhyesti alla.

TILAA MUT-kampanja

Tilaa mut -kampanjassa kannattajat voivat tilata TUTOn pelaajia tai valmentajia esimerkiksi pihapeleihin tai avuksi kaupassa käyntiin. Paketin hinnoittelu ja sisältö vaihtelee, mutta lähtökohtaisesti kesto on vähintään 2 tuntia ja hinta 25 euroa (sis.alv) / tunti / henkilö.

Katso kotisivuiltamme laajempi lista tarjolla olevista palveluista ja tilaa haluamasi pelaajat tehtäviin TÄSTÄ.

JOULUPAKETTEIHIN LIPPUJA JA JULISTEITA

TUTO Hockey on avannut joulun ajaksi verkkokauppaan uusia lippupaketteja, joiden liput ovat voimassa ensi vuoden loppuun asti. Paketteihin kuuluu myös tämän vuoden joukkuekuvaa. Erikseen tarjolla on myös kortteja ja julisteita esimerkiksi Mac Hollowellista, Alexander Nikulinista ja Dmitry Megalinskysta. Osassa kuvia on mukana myös pelaajien nimmarit.

Katso kaikki joululahjatuotteet TÄÄLTÄ.

PELAAJA PÄIVÄKSI TÖIHIN -markkinointipaketti

Yrityskumppaneille tarjoamme mahdollisuutta tilata TUTOn pelaajia ja valmentajia päiväksi töihin. Käytännössä pelaaja tai valmentaja on yrityksen käytössä 4-6 tuntia. Työpäivästä tehdään TUTO Hockeyn some-kanaviin juttu ja lisäksi yritys saa käyttöönsä lippuja, jotka ovat voimassa vuoden 2021 loppuun asti.

Lue pakettien tarkempi sisältö TÄÄLTÄ ja tilaa TUTOn pelaaja tai valmentaja päiväksi töihin.

Lisätiedot

TUTO HOCKEY OY

Dani Aavinen
toimitusjohtaja
puh. 0400 279 335
Jaa eteenpäin:

MM-kisoja pelataan taas Tampereella, me lähdemme paikan päälle ja haluamme sinut matkaan mukaan! Luvassa on hyvät...

Lue lisää

Villi kortti -kierrokselta tarttui matkaan jatkopaikka kevään tosipeleihin kahdella otteluvoitolla KeuPasta. Pudotuspelit aloitetaan vierasmatsilla jo tulevana...

Lue lisää

Suomen Jääkiekkoliitto palkitsee vuosittain sarjojen pelaajia hyvistä suorituksista. Kauden 2022-2023 Mestiksen opiskelijapalkinnon on voittanut TUTO Hockeyn...

Lue lisää