Torstain mahdollisen 6. puolivälierän ravintolapaikat nyt varattavissa

TUTOn viikonloppu oli voitokas, kun se haki ensin perjantaina vierasvoiton Savonlinnasta ja päätti viikon sunnuntaina kotivoittoon SaPKosta. Voittojen myötä TUTO siirtyi puolivälieräsarjassa 3-1 otteluvoitoin johtoon ja on voiton päässä mitalipeleistä.

Ensimmäisen kerran sarja on katkolla Savonlinnassa keskiviikkona. Mikäli sarja ei silloin vielä katkea, jatketaan Turussa heti torstaina kuudennen puolivälierän merkeissä. Paikat kuudenteen puolivälierään on nyt varattavissa, niin Legenda-klubille, päätyravintoloihin kuin aitioihinkin. Varaa siis parhaat paikat kevään toistaiseksi kuumimpaan kamppailuun nyt!

Jos TUTO selviytyy jo keskiviikkona välieriin, varauksenne purkautuvat automaattisest

Legenda-klubin irtoliput ovat puolivälierissä 70 euroa + alv / henkilö.

Legenda-klubin 10-kortti 890 euroa +alv

Legenda-klubin 10-kortti sisältää 10 lippua Legenda-klubille sekä päätyravintolapöytäpaikat. Voit käyttää liput haluamallasi tavalla kevään playoffs-otteluissa. Mikäli TUTO ei selviydy välieriin, voi käyttämättömät liput hyödyntää kauden 2019-2020 runkosarjassa.

Varaukset ja lisätiedot
 

Toimistopäällikkö Janne Ollila, 040 763 6961

Toimitusjohtaja Roope Paltta, 040 519 7688

Sähköposti: etunimi.sukunimi@tutohockey.fi

 


 

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää