Torstain mahdollisen 6. puolivälierän ravintolapaikat nyt varattavissa

TUTOn viikonloppu oli voitokas, kun se haki ensin perjantaina vierasvoiton Savonlinnasta ja päätti viikon sunnuntaina kotivoittoon SaPKosta. Voittojen myötä TUTO siirtyi puolivälieräsarjassa 3-1 otteluvoitoin johtoon ja on voiton päässä mitalipeleistä.

Ensimmäisen kerran sarja on katkolla Savonlinnassa keskiviikkona. Mikäli sarja ei silloin vielä katkea, jatketaan Turussa heti torstaina kuudennen puolivälierän merkeissä. Paikat kuudenteen puolivälierään on nyt varattavissa, niin Legenda-klubille, päätyravintoloihin kuin aitioihinkin. Varaa siis parhaat paikat kevään toistaiseksi kuumimpaan kamppailuun nyt!

Jos TUTO selviytyy jo keskiviikkona välieriin, varauksenne purkautuvat automaattisest

Legenda-klubin irtoliput ovat puolivälierissä 70 euroa + alv / henkilö.

Legenda-klubin 10-kortti 890 euroa +alv

Legenda-klubin 10-kortti sisältää 10 lippua Legenda-klubille sekä päätyravintolapöytäpaikat. Voit käyttää liput haluamallasi tavalla kevään playoffs-otteluissa. Mikäli TUTO ei selviydy välieriin, voi käyttämättömät liput hyödyntää kauden 2019-2020 runkosarjassa.

Varaukset ja lisätiedot
 

Toimistopäällikkö Janne Ollila, 040 763 6961

Toimitusjohtaja Roope Paltta, 040 519 7688

Sähköposti: etunimi.sukunimi@tutohockey.fi

 


 

Jaa eteenpäin:

MM-kisoja pelataan taas Tampereella, me lähdemme paikan päälle ja haluamme sinut matkaan mukaan! Luvassa on hyvät...

Lue lisää

Villi kortti -kierrokselta tarttui matkaan jatkopaikka kevään tosipeleihin kahdella otteluvoitolla KeuPasta. Pudotuspelit aloitetaan vierasmatsilla jo tulevana...

Lue lisää

Suomen Jääkiekkoliitto palkitsee vuosittain sarjojen pelaajia hyvistä suorituksista. Kauden 2022-2023 Mestiksen opiskelijapalkinnon on voittanut TUTO Hockeyn...

Lue lisää