Tomi Saali on TUTOn uusi palvelupäällikkö

Kuva: Jarno Tauvo

31-vuotias urheilu- ja tapahtumatuotannon ammattilainen Tomi Saali vahvistaa TUTOn organisaatiota palvelupäällikön roolissa.  Saalilla on useamman vuoden kokemus vastaavista tehtävistä Joensuun Kiekko-Poikien ja JIPPOn organisaatioista.

”Loistavaa että saadaan ammattitaitoinen tekijä organisaatioon vahvistamaan tapahtuma- ja palvelutuotantoa entisestään. Tomi on analyyttinen ja kuitenkin käytännönläheinen tyyppi, joten hän on nappivalinta tähän tehtävään. Hän ei ollut pelkästään paperilla pätevä, vaan hän on todistanut osaavansa johtaa ja kehittää tapahtuma- ja palvelutuotantoa käytännön kentällä vastaavissa tehtävissä” TUTOn toimitusjohtaja Kimmo Hollmén kommentoi.

”Turussa on fasiliteetit kunnossa ja on mukava päästä mukaan kehittämään TUTOn tapahtumaa entisestään. Ensimmäisten viikkojen aikana porukasta on jäänyt hyvä fiilis, joten on mielekästä päästä tositoimiin uudessa kotihallissa. TUTO on minulle hyvä paikka kehittyä tekijänä, koska työ jatkuu osittain tutuissa merkeissä saman sarjatason parissa, mutta nyt uusissa ympyröissä” Saali kommentoi uutta pestiään.

Tuore palvelupäällikkö lähettää terveiset faneille – ”tulkaahan tervehtimään, kun hallilla nähdään!”

Tervetuloa TUTOn organisaatioon Tomi!

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää