Tomek Valtosen luotsaama Puolan maajoukkue keskiviikkona Marli Areenalla

TUTO pelaa mielenkiintoisen harjoitusottelun keskiviikkona 12.12. Marli Areenalla, kun vastaan asettuu Tomek Valtosen luotsaama Puolan maajoukkue.

Tomek Valtonen siirtyi Puolaan valmentamaan viime kauden jälkeen. Valtonen valmentaa maajoukkueen lisäksi Puolan pääsarjassa pelaavaa Podhale Nowy Targ joukkuetta. Puolan maajoukkue pelaa ensi vuonna MM-kisojen 1. divisioonan B-lohkossa.

TUTO:n päävalmentaja Miika Elomo näkee ottelun mielenkiintoisena mittarina.

– Mielenkiinnolla odotan ottelua. Henkilökohtaisesti ei ole suurta käsitystä, mikä heidän taso on verrattuna TUTOon ja tietoisesti en ole asiaa sen tarkemmin lähtenyt tutkimaan. Haluan nähdä, missä meidän jätkät ja joukkue menee verratuna Puolan maajoukkueeseen.
Haluttiin auttaa Tomekkia ja Puolan maajoukkuetta omassa projektissaan ja hyvissä ajoin jo sovittiin, että kun he tulevat Suomeen leirille niin ottelu pelataan, kommentoi Elomo.

Pelaajille ja katsojille ottelu on hieno mahdollisuus päästä näkemään kansainvälistä väriä Kupittaalla.

– Kehittyvä maajoukkue vastassa, niin tämä antaa myös osviittaa siitä missä mennään. Ottelu on hieno mahdollisuus myös yksilöille mitata omaa tasoaan.

TUTO – Puola Kupittaan Marli Areenalla keskiviikkona 12.12. klo 18:30. TUTO-kortilla sisäänpääsy myös Puola-otteluun.
Harjoituspeli on osa Kiekkofanin unelmaviikkoa, kun Kupittaalla pelataan neljä ottelua neljässä päivässä.
Muut viikon ottelut ovat:

13.12. TUTO – TPS (Nuorten SM-Liiga)
14.12. TUTO – IPK (Mestis)
15.12. TUTO – Ketterä (Mestis)

Hanki koko viikon pelit kattava edullinen lippupaketti TÄSTÄ.

Jaa eteenpäin:

Naapurin Maalaiskana Oy ja TUTO ovat tehneet yhteistyösopimuksen kaudelle 2023-2024. Kauden aikana katsomme jatkoa myös seuraaville...

Lue lisää

Uusi Mestis-kausi ja ensimmäinen runkosarjaottelu lähestyy nopeasti! Olemme ymmärrettävästi saaneet paljon kyselyitä kausikorteista, jotka on tilattu...

Lue lisää

Nykyisen työntekijän siirtyessä urallaan eteenpäin, TUTO Hockey hakee organisaatioonsaPALVELUPÄÄLLIKKÖÄ TUTO Hockey pelaa kaupungin värikkäintä lätkää Kupittaalla...

Lue lisää