Toistuuko harjoituspelin maali-iloittelu LeKiä vastaan?

Vieraspelikiertue jatkuu, kun TUTO matkaa keskiviikkona LeKin vieraaksi Lempäälään.

Keskiviikkona 10.10. TUTO matkustaa Lempäälään laittamaan saukkoperheen päätä pyörälle. Vahvasti mennyt pohjoisen kiertue ja siltä saalistetut 6 pistettä näkyvät joukkueen mielialassa positiivisena buustina ja hyvänä itseluottamuksena. Kauden ensimmäisten kamppailujen osittainen huolimattomuus ja tehottomuus on nyt saatu käännettyä loppuun asti yrittämiseen ja sisuuntuneeseen vääntämiseen, eli joukkue on löytänyt taas peli-ilon ja sen kuuluisan TUTO-hengen!

Viime kaudella TUTO ja LeKi pelasivat monta tasaista vääntöä, kahden matsin mennessä tasatilanteessa jatkoajalle. Kokonaisuudessaan TUTO oli kuitenkin vahvempi voittaen keskinäisistä kamppailuista kolme.

Ennen kauden alkua pelattu harjoitusottelu Lempäälässä oli TUTOn maalijuhlaa LeKin päästäessä omiin peräti 10 maalia, lopputuloksen ollessa 1-10 TUTOlle. Vanhoilla tilastoilla otteluita ei kuitenkaan voiteta ja varmaa onkin, että ilman nykyisen hyvän momentumin säilyttämistä saukot näyttävät terävät hampaansa ja purevat lujaa. Säilyttämällä kahden edellisen matsin peli-ilme ei TUTOlla kuitenkaan tule olemaan vaikeuksia ottaa tarjolla olevia pisteitä pois kuleksimasta.

Lisämielenkiintoa joukkueiden taistoon tuo tällä kaudella LeKiä edustavan Niclas Luceniuksen kohtaaminen. Lucenius muistetaan viime kaudelta TUTOn kapteenina. Vaikka hän joutui pitkän pelikieltonsa vuoksi olemaan monta ottelua sivussa, ehti mies nakuttaa tehoja peräti 52 pisteen edestä, ollen Mestiksen kolmanneksi tehokkain pistemies. Kuluvallakin kaudella tehokas tahti tekemisessä on jatkunut ja Lucenius on joukkueensa pistepörssin kärjessä, vaikkei ihan ylläkään TUTOn Matias Lehtosen, tai Juho Mäkelän tasolle. Lucenius ei varmasti halua päästää entisiä seurakavereitaan helpolla, joten puolustuksen on syytä olla hereillä ja tarkkailtava tätä ketterää saukkoa herkeämättä!

Teksti: Juho Koli

Kuvat: Shaun Duncan

TUTO palaa kotikaukaloon kuluvan viikon perjantaina (12.10.), kun Peliitat saapuu Marli Areenalle. Edullisemmat ennakkoliput TÄSTÄ. Tule mukaan kannustamaan kotijoukkue voittoon!

Jaa eteenpäin:

Naapurin Maalaiskana Oy ja TUTO ovat tehneet yhteistyösopimuksen kaudelle 2023-2024. Kauden aikana katsomme jatkoa myös seuraaville...

Lue lisää

Uusi Mestis-kausi ja ensimmäinen runkosarjaottelu lähestyy nopeasti! Olemme ymmärrettävästi saaneet paljon kyselyitä kausikorteista, jotka on tilattu...

Lue lisää

Nykyisen työntekijän siirtyessä urallaan eteenpäin, TUTO Hockey hakee organisaatioonsaPALVELUPÄÄLLIKKÖÄ TUTO Hockey pelaa kaupungin värikkäintä lätkää Kupittaalla...

Lue lisää