Tiukasta kamppailusta maalin tappio Kokkolassa

Sarjakakkonen Hermes onnistui kaivamaan täyden pistepotin keskiviikkoillan kamppailusta. Ottelu päättyi maalein 3-2.

Ottelu eteni tasaisissa merkeissä läpi koko 60 minuuttisen. Hermes aloitti maalinteon avauserän alkupuolella ajassa 3:36. Miro Mäkinen toi TUTOn tasoihin karkaamalla läpiajoon alivoimalla.

Toisen erän alkuun nähtiin kolme maalia ensimmäiseen kahteen ja puoleen minuuttin. Isännät iskivät ensin ja TUTO kampasi tasoihin Niko Ahoniemen maalilla. Ahoniemen maalista ehti kulua vain yksi minuutti ja yksi sekunti, kun Hermeksen Jesse Huhtala viimeisteli ottelun viimeiseksi osumaksi jääneen maalin.

Kolmannessa erässä Hermekselle tuomittiin rangaistuslaukaus, mutta erinomaisesti TUTOn maalilla esiintynyt Samu Lonkila torjui Sampo Paulaharjun yrityksen vakuuttavasti. Yhteensä Lonkila torjui ottelussa 34 kertaa.

Kuva: Shaun Duncan

Videolla TUTOn maalit, Lonkilan rankkaritorjunta sekä Miika Elomon kommentit pelin jälkeen:

A-nuorten SM-Liigan alemman jatkosarjan ottelu Lukko – TUTO päättyi Raumalla 6-4. Ottelu oli TUTOn A-nuorten kauden viimeinen peli.
TUTO oli lopulta alemman jatkosarjan taulukossa kolmas ja koko sarjassa 13. Nuorten SM-Liigan sarjapaikka varmistui jo hyvissä ajoin. Onnittelut koko joukkueelle erinomaisesta kaudesta!

TUTOn kausi jatkuu lauantaina 9.3. kotiottelulla IPK:ta vastaan. Päivä on Marli Areenalla todellinen superlauantai, kun koko päiväksi on luvassa värikästä kiekkoviihdettä jo klo 13:30 alkaen yleisöluistelulla. Liput lauantain peliin löydät klikkaamalla alla olevaa mainoskuvaa.

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää