TIKKAOJASTA TUTON VIESTINTÄPÄÄLLIKKÖ

TUTO Hockey Oy vahvistaa organisaatiota merkittävällä panostuksella nimittämällä Janne Tikkaojan viestintäpäälliköksi. Viestintäpäällikön työnkuvaan kuuluu tiedotuksesta, viestinnästä ja sisältömarkkinoinnista vastaaminen.  

Tikkaoja toimi vuodet 2011–2017 Kiekko-Vantaan viestintä- ja tiedotustehtävissä. Hän on työskennellyt toimittajana muun muassa MTV:n jääkiekkotuotannoissa, Helsingin Jokereissa sekä Moskito Sportilla. Kaudella 2016–2017 Tikkaoja palkittiin Mestiksen kauden mediavastaavana.

– Tämä on meiltä merkittävä panostus, sillä TUTOlla ei ole ollut aiemmin pelkästään viestintään keskittyvää henkilöä kokopäiväisenä palkkalistoilla. Näemme tämän panostuksen kuitenkin erittäin tärkeänä organisaation kehittymisen kannalta. Suunnitelmissa on ollut jo useamman vuoden ajan viestinnän kehittäminen ja siihen panostaminen, sillä TUTO on jo itsessään media. Omien kanavien kautta saavutamme jo nyt kymmeniä tuhansia ihmisiä lähes päivittäin, TUTOn toimitusjohtaja Roope Paltta kommentoi.

– TUTO on ollut jo vuosia kiistatta yksi Mestiksen ammattimaisimmista organisaatioista ja on erittäin hienoa päästä kehittämään omalla panoksellani joukkueen ja koko organisaation viestintää eteenpäin, Tikkaoja kertoo.

– Oman kokopäiväisen viestintäpäällikön kartoittaminen tuli ajankohtaiseksi hieman etuajassa, kun hienoa työtä viimeiset pari vuotta TUTOssa tehnyt Jyri Sulander siirtyi uusiin tehtäviin juuri ennen kauden alkua. Olimme onnekkaita, kun jääkiekkotermein vapailla markkinoilla oli tämän tason pelimies saatavilla. Tikkaoja on ollut organisaatiomme tarkkailussa jo pidemmän aikaa ja olemme olleet erittäin vaikuttuneita hänen työpanoksestaan Vantaalla. Tiedämme saavamme vankan ammattilaisen tiimimme, ja olemme siitä äärimmäisen onnellisia. Lisäpisteitä Tikkaoja saa toki siitä, että on alunperin TUTOn kasvatteja, jatkaa Paltta.

Turkuun ja TUTOn riveihin saapuminen on siis Tikkaojalle eräänlainen kotiinpaluu.

– Kupittaan vanhan jäähallin seisomakatsomosta olen nähnyt ensimmäiset jääkiekko-otteluni ja TUTO oli ensimmäinen jääkiekkojoukkue jossa pelasin. Vaikka peliura jäikin lyhyeksi, niin tottakai oma kasvattiseura jää ikuisesti lämpimästi mieleen. On suuri kunnia päästä jälleen osaksi hienoa TUTO-yhteisöä.

– Odotamme Tikkaojalta kokonaisvaltaista viestinnän haltuunottoa. Suurelle yleisölle viestintä näkyy monipuolisena sisällöntuotantona joukkueen ja pelitapahtumien ympärillä. Kumppaneillemme Tikkaojan mukaantulo tulee näkymään puolestaan monipuolisina uusien yhteistyömuotojen ja markkinointiviestinnän mahdollisuuksien tarjoamisena. Organisaation sisällä tarjolla on kapellimestarin paikka sisäisen viestinnän kehittäjänä.

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää