Tietoa tulevista ottelutapahtumista

Saamme vihdoin taas ottaa yleisöä halliin! Lounais-Suomen AVIn päätösten mukaisesti halliin saa ottaa 50% maksimikapasiteetista ja lisäksi tapahtuman järjestäjä vastaa siitä, että tapahtuma on järjestetty terveysturvallisesti.  Tämä tarkoittaa käytännössä mm. sitä, että jatkossa jokaiselle tapahtumaan osallistujalle osoitetaan oma istumapaikka. Luethan siis ohjeet tarkasti ennen saapumistasi paikalle, jotta saamme varmistettua kaikille turvallisen tapahtuman ja sujuvoitamme hallille pääsyä. 

On erityisen tärkeää, että istutte teille osoitetulla paikalla, ja noudatatte annettuja ohjeita. Tehdään yhdessä tapahtumasta turvallinen!

Nähdään hallilla – kioskit ovat auki ja ravintoloissamme voidaan tarjoilla alkoholia kello 20:00 asti (ostettuja virvokkeita saa nauttia päätypöydissä kello 21:00 asti)!

Muistettavaa

  • On erityisen tärkeää, että jokainen otteluun saapuva pysyy määrätyllä paikallaan koko tapahtuman ajan ja käyttää ainoastaan istumapaikkansa läheltä löytyviä palveluita.  
  • Muistetaan maskit ja käsidesi (molempia on saatavilla myös hallilla).
  • Saavuthan ajoissa paikalle, uudet käytännöt saattavat hidastaa sisäänpääsyprosessia. 
  • Eri lipputyypin omaaville on erilaiset käytännöt, luethan niistä alta:

 

Kausikorttilaiset 

Kausikorttilaisilla on omat osoitetut paikat, joten kausikortin esittämällä ovella normaalisti, pääset sisälle ja istumaan omalle paikallesi. 

Voucher-liput ja Juniorikortit

Koska voucher-lippulaisille ja Juniorikorttilaisille ei etukäteen ole määrätty omaa istumapaikkaa, tulee lippu käydä vaihtamassa maksutta paikkanumeroituun lippuun jäähallin lipunmyyntipisteellä. Osoitamme sinulle paikan/paikat lipunmyynnissä, riippuen siitä montako henkilöä seurueeseenne kuuluu. Saat lipun vastikkeeksi paikkalipun, jonka viereiset paikat järjestelmä on jättänyt tyhjiksi. Näin ja täten voimme varmistaa turvavälien toteutumisen.
 

Kertaliput

Kertalipun otteluun voit ostaa joko lipunmyynnistä tai etukäteen netistä. Turvavälit on huomioitu paikkaa valitessasi. Liput voit ostaa ennakkoon täältä.

TUTO-korttilaiset 

Koska TUTO-korttilaisille ei etukäteen ole määrätty omaa istumapaikkaa, tulee jokaiseen jäljellä olevaan kotiotteluun käydä maksutta varaamassa oma paikka lippupisteen kautta. Voit (ja suosittelemmekin) varata mieluisan paikan vain yhteen tai useampaan otteluun valitsemalla kaikki haluamasi kotiottelut ”ostoskoriin” yhdellä kertaa. Näin saat ladattua paikkalipun joko puhelimeen tai tulostettua oman paikkalippusi ja pääset sisälle halliin. Voit varata paikkasi täältä.

Valmistaudu näyttämään ovella TUTO-korttisi ja paikkalippusi. Huom! Pelkällä 0 eur paikkalipulla ei pääse halliin.

 

Näin varaat itsellesi mieluisan paikan ottelutapahtumassa:

Koodinasi toimii TUTO-kortista löytyvä numerosarja. Yhdellä koodilla voi hankkia yhden lipun per ottelu. Jos haluat käyttää useamman koodin (TUTO-kortin) kerrallaan, paina ”Lisää seuraava koodi” – painiketta. 

Mikäli et saa hankittua paikkalippua netistä, saat sen jäähallin lippuluukulta TUTO-korttia näyttämällä. 

 

 

 

 

 

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää