Tietoa kausikorteista

Kauden 2018-2019 kausikortit toimitetaan tilaajille mahdollisimman pian.

Olemme olleet kuluvalla viikolla yhteydessä painotaloon, liittyen tulevan kauden kausi- ja TUTO kortteihin. Mikäli kaikki sujuu hyvin, niin kortit voivat olla valmiina jo perjantaina, kun TUTO kohtaa klo 18:30 alkavassa harjoitusottelussa tamperelaisen KooVeen. Tuossa tapauksessa kortit voisi noutaa Marli Areenan lipunmyynnistä ennen ottelun alkua.

Kausi- ja TUTO-korttilaisille on varattu Marli Areenan ovelle liput myös tämän illan Nuorten SM-Liigan avausotteluun, jossa TUTO isännöi Porin Ässiä klo 18:15. Sama käytäntö on käytössä myös perjantain KooVee-ottelussa, mikäli kortit eivät ehdi saapua painosta. Ainoa erotus perjantaina on se, että nimilista löytyy silloin ovensuun sijaan Marli Areenan lipunmyynnistä.

Muista seurata TUTOn sosiaalisen median kanavia ja kotisivuja ahkerasti, jotta saat nopeasti tiedon kausikorttien saapumisesta!

Mikäli et ole vielä hankkinut omaa kausi- tai TUTO-korttiasi, voit tehdä sen täällä!

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää