Tiedote TUTO Hockeyn kauden 2023-2024 kausikorteista

Uusi Mestis-kausi ja ensimmäinen runkosarjaottelu lähestyy nopeasti! Olemme ymmärrettävästi saaneet paljon kyselyitä kausikorteista, jotka on tilattu Lippu.fi-palvelun kautta.

Mikäli teillä herää kysymyksiä tai tarvitsette apua kausikorttienne kanssa, kaikissa tapauksissa tulee ottaa yhteyttä Lippupisteen asiakaspalveluun. He ovat valmiina auttamaan teitä kaikissa kausikortteihin liittyvissä kysymyksissä.

Tärkeitä pointteja liittyen kausikortteihin:

  • Mikäli olet valinnut säilyttää vanhan kausikorttisi ja toimittanut meille kortin numeron, sinun ei enää tarvitse tehdä mitään lisätoimenpiteitä – korttisi aktivoidaan automaattisesti.
  • Mikäli olet tilannut uuden fyysisen kausikortin, ne ovat tilattu noudettaviksi perjantaina 22.9. Rajupaja Areenan lipunmyyntipisteestä tuntia ennen ottelun alkua.
  • Mobiilikortit toimitetaan ensi viikon aikana sähköpostiosoitteeseenne. Muistattehan tarkistaa sähköpostinne viimeistään perjantaiaamuna ja varmistaa, että mobiilikortti on käytettävissänne. Mikäli mobiilikortin lataamisesta on jotain kysyttävää – olettehan yhteydessä Lippu.fi-asiakaspalveluun.

Odotamme innolla uuden kauden alkua ja toivomme, että näemme teidät ahkerasti kannustamassa TUTOa! Kiitos, että olette mukana joukkueen tukena!

Lisätietoja ja yhteystiedot:

Lippupisteen asiakaspalvelun yhteystiedot löydät täältä.

Jaa eteenpäin:

TUTOn ja Ravintola Denniksen yhteistyö jatkuu myös kaudella 2024-2025! ”Olemme TUTOssa erittäin kiitollisia, että saamme jatkaa...

Lue lisää

Kasper Koskinen TUTOn sopimuspelaajaksi  TUTO Hockey on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen Kasper Koskisen kanssa. Alkukauden TPS:stä...

Lue lisää

TUTO Hockey ja Esko Gröhn ovat purkaneet kautta 2023-2024 koskeneen pelajaasopimuksen yhteisymmärryksessä. TUTO kiittää Eskoa panoksestaan...

Lue lisää