Tiedote TUTO Hockeyn kauden 2023-2024 kausikorteista

Uusi Mestis-kausi ja ensimmäinen runkosarjaottelu lähestyy nopeasti! Olemme ymmärrettävästi saaneet paljon kyselyitä kausikorteista, jotka on tilattu Lippu.fi-palvelun kautta.

Mikäli teillä herää kysymyksiä tai tarvitsette apua kausikorttienne kanssa, kaikissa tapauksissa tulee ottaa yhteyttä Lippupisteen asiakaspalveluun. He ovat valmiina auttamaan teitä kaikissa kausikortteihin liittyvissä kysymyksissä.

Tärkeitä pointteja liittyen kausikortteihin:

  • Mikäli olet valinnut säilyttää vanhan kausikorttisi ja toimittanut meille kortin numeron, sinun ei enää tarvitse tehdä mitään lisätoimenpiteitä – korttisi aktivoidaan automaattisesti.
  • Mikäli olet tilannut uuden fyysisen kausikortin, ne ovat tilattu noudettaviksi perjantaina 22.9. Rajupaja Areenan lipunmyyntipisteestä tuntia ennen ottelun alkua.
  • Mobiilikortit toimitetaan ensi viikon aikana sähköpostiosoitteeseenne. Muistattehan tarkistaa sähköpostinne viimeistään perjantaiaamuna ja varmistaa, että mobiilikortti on käytettävissänne. Mikäli mobiilikortin lataamisesta on jotain kysyttävää – olettehan yhteydessä Lippu.fi-asiakaspalveluun.

Odotamme innolla uuden kauden alkua ja toivomme, että näemme teidät ahkerasti kannustamassa TUTOa! Kiitos, että olette mukana joukkueen tukena!

Lisätietoja ja yhteystiedot:

Lippupisteen asiakaspalvelun yhteystiedot löydät täältä.

Jaa eteenpäin:

alkusarja uuden edessä mestiksessä TUTOn kausi käynnistyi monen vuoden tauon jälkeen U20 Mestiksessä. Kauteen lähdettiin turkulaisimmalla...

Lue lisää

KAUDEN 24-25 KAUSIKORTIT MYYNNISSÄ NYT!  Nyt myynnissä rajoitettu erä kausikortteja erikoishintaan! Jokainen kausikortti on numeroitu, joten...

Lue lisää

TERVETULOA KEVÄÄN 2024 TUTO-RISTEILYLLE! Risteilemme Viking Linen kanssa maailman upeimmassa saaristossa lauantaina 18.5.2024 Varma kevään merkki...

Lue lisää