Tiedote TUTO Hockeyn kauden 2023-2024 kausikorteista

Uusi Mestis-kausi ja ensimmäinen runkosarjaottelu lähestyy nopeasti! Olemme ymmärrettävästi saaneet paljon kyselyitä kausikorteista, jotka on tilattu Lippu.fi-palvelun kautta.

Mikäli teillä herää kysymyksiä tai tarvitsette apua kausikorttienne kanssa, kaikissa tapauksissa tulee ottaa yhteyttä Lippupisteen asiakaspalveluun. He ovat valmiina auttamaan teitä kaikissa kausikortteihin liittyvissä kysymyksissä.

Tärkeitä pointteja liittyen kausikortteihin:

  • Mikäli olet valinnut säilyttää vanhan kausikorttisi ja toimittanut meille kortin numeron, sinun ei enää tarvitse tehdä mitään lisätoimenpiteitä – korttisi aktivoidaan automaattisesti.
  • Mikäli olet tilannut uuden fyysisen kausikortin, ne ovat tilattu noudettaviksi perjantaina 22.9. Rajupaja Areenan lipunmyyntipisteestä tuntia ennen ottelun alkua.
  • Mobiilikortit toimitetaan ensi viikon aikana sähköpostiosoitteeseenne. Muistattehan tarkistaa sähköpostinne viimeistään perjantaiaamuna ja varmistaa, että mobiilikortti on käytettävissänne. Mikäli mobiilikortin lataamisesta on jotain kysyttävää – olettehan yhteydessä Lippu.fi-asiakaspalveluun.

Odotamme innolla uuden kauden alkua ja toivomme, että näemme teidät ahkerasti kannustamassa TUTOa! Kiitos, että olette mukana joukkueen tukena!

Lisätietoja ja yhteystiedot:

Lippupisteen asiakaspalvelun yhteystiedot löydät täältä.

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää