Tiedote: TUTO Hockeylle organisaatiomuutoksia

TUTO Hockeyn toimistolla on edessä muutos henkilökunnassa, sillä ottelutapahtumavastaavana ja yritysmyyjänä viimeisen kahden kauden aikana työskennellyt Ninni Mäkinen siirtyy urallaan uusien haasteiden pariin.

Uusien haasteiden pariin siirtyvä Ninni Mäkinen haluaa kiittää lämpimästi TUTO Hockeyn organisaatiota ja kaikkia yhteisellä matkalla mukana olleita.

Haluan kiittää kaikkia kuluneesta ajasta. Kiitän suuresti organisaatiota, joka on opettanut ja antanut minulle paljon, mutta nyt on aika siirtyä uusiin haasteisiin. Olen saanut monia uusia ystävyyssuhteita, jotka säilyvät tämän jälkeenkin. Jatkossakin minua tullaan näkemään hallilla, mutta katsomon puolella. Kiitos vielä kaikille, oikein hyvää kesää ja tsemppiä ensi kauteen.”

TUTO Hockeyn toimitusjohtaja Roope Paltta puolestaan jakaa vuolaasti kiitosta Mäkiselle, toivottaen onnea ja menestystä jatkoon.

”Toivon Ninnille kaikkea hyvää uusiin haasteisiin. TUTOssa vietettynä aikana Ninni on osoittanut olevansa huippuluokan asiakaspalvelija ja ottelutapahtumien suunnittelija. Mutta ennen kaikkea Ninni on osoittanut olevansa mahtava tiimipelaaja. Hän on tuonut yhteisöömme juuri sitä me-henkeä, jonka haluamme iskostaa yhä syvemmälle TUTO-perheen dna:han. Ninni on myös osoittanut olevansa äärimmäisen rohkea ihminen, joka ei pelkää laittaa itseään likoon tai kohdata uusia ja tuntemattomampia haasteita. Siirtyminen uralla eteenpäin, uusien haasteiden pariin, on osoitus juuri tästä rohkeudesta. Haluan kiittää Ninniä lämpimästi yhteisestä ajasta ja toivottaa valtavasti onnea tulevaan, niin työn kuin siviilielämänkin osalta.”
 

Kiitos Ninni!

Jaa eteenpäin:

TUTO-turnaus pelataan elokuisena viikonloppuna Rajupaja Areenalla Mestiksen kärkijoukkueiden kesken! Mukana on isäntäjoukkueen lisäksi viime kauden finaalikaksikko:...

Lue lisää

TUTO Hockeyn, tulevan kauden pelaajatilanne näyttää lähes valmiilta. Urheilukoordinaattori Jouni Virpiö kuvailee joukkueen tilannetta seuraavasti: ”Meillä...

Lue lisää

Tervetuloa ensimmäiselle TUTO x MONNI Summer Hockey Campille! Kaarinan jäähallissa 12.-15.6. kiekkokipinä syttyy ja luistelutaito kehittyy!...

Lue lisää