Tiedote: TUTO Hockeylle organisaatiomuutoksia

TUTO Hockeyn toimistolla on edessä muutos henkilökunnassa, sillä ottelutapahtumavastaavana ja yritysmyyjänä viimeisen kahden kauden aikana työskennellyt Ninni Mäkinen siirtyy urallaan uusien haasteiden pariin.

Uusien haasteiden pariin siirtyvä Ninni Mäkinen haluaa kiittää lämpimästi TUTO Hockeyn organisaatiota ja kaikkia yhteisellä matkalla mukana olleita.

Haluan kiittää kaikkia kuluneesta ajasta. Kiitän suuresti organisaatiota, joka on opettanut ja antanut minulle paljon, mutta nyt on aika siirtyä uusiin haasteisiin. Olen saanut monia uusia ystävyyssuhteita, jotka säilyvät tämän jälkeenkin. Jatkossakin minua tullaan näkemään hallilla, mutta katsomon puolella. Kiitos vielä kaikille, oikein hyvää kesää ja tsemppiä ensi kauteen.”

TUTO Hockeyn toimitusjohtaja Roope Paltta puolestaan jakaa vuolaasti kiitosta Mäkiselle, toivottaen onnea ja menestystä jatkoon.

”Toivon Ninnille kaikkea hyvää uusiin haasteisiin. TUTOssa vietettynä aikana Ninni on osoittanut olevansa huippuluokan asiakaspalvelija ja ottelutapahtumien suunnittelija. Mutta ennen kaikkea Ninni on osoittanut olevansa mahtava tiimipelaaja. Hän on tuonut yhteisöömme juuri sitä me-henkeä, jonka haluamme iskostaa yhä syvemmälle TUTO-perheen dna:han. Ninni on myös osoittanut olevansa äärimmäisen rohkea ihminen, joka ei pelkää laittaa itseään likoon tai kohdata uusia ja tuntemattomampia haasteita. Siirtyminen uralla eteenpäin, uusien haasteiden pariin, on osoitus juuri tästä rohkeudesta. Haluan kiittää Ninniä lämpimästi yhteisestä ajasta ja toivottaa valtavasti onnea tulevaan, niin työn kuin siviilielämänkin osalta.”
 

Kiitos Ninni!

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää