TIEDOTE PYSÄKÖINNISTÄ

Toimitusjohtaja Kimmo Hollménin kommentit Rajupaja Areenan pysäköinnistä:

Pysäköintialue on ollut haastava koko syksyn, kun maalauksia ei näy ja autoja on pysäköity miten sattuu estäen invapysäköinnin, linja-autojen pysäköinnin ja tukkien pelastustien.

Kaupungin pysäköintivalvonta ei aluetta valvo, kun siinä ei ole maksullisuutta ja viikonlopputapahtumissa ei esim. lauantaina viiden aikaan ole enää lainkaan valvontaa saatavilla. Poliisin resurssit ovat paremmassa käytössä, kuin sakottamassa väärin pysäköityjä autoja.

Lisäksi TUTOlle ottelupäivänä haasteen tuo mm. traktorimönkijät ja muut autot, jotka pysäköivät invapaikoille estäen niiden luvanvaraisen käytön.

Olemme saaneet paljon palautetta, ja nyt on tuotu kyltit opastamaan tilannetta.

Pysäköintiveloitusta ei tässä vaiheessa (marraskuu 2023) vielä ole, vaan nyt ohjeistetaan ja informoidaan asiasta.

Tiedotamme, kun maksullisuus hallin edustan pysäköintialueella tulee käyttöön.

Muutama huomio:

  • nyt (24.11. pelatussa matsissa) oli asennettu kolme väärää kylttiä Olympiakatsomon aitaan ja porttiin. Nämä poistetaan, koska aidan edusta sekä Olympiakatsomon alue ei kuulu hallin pysäköintialueeseen.
  • ottelutapahtuman, harjoitushallin ja muiden tapahtumien maksuton pysäköinti tapahtuu ensisijaisesti Blombergin aukion isolla pysäköintialueella, jossa arkena ilmainen pysäköinti alkaa klo 17, viikonloppuna pysäköinti ilmaista koko ajan. Kävelymatka hallille noin 300metriä.
  • mikäli Olympiakatsomon portit ovat auki, tätä aluetta voi käyttää, mutta se ei ole hallin pysäköintialuetta. Nyt pelatut upeat maaottelut ja Interin+TPSn sekä muiden joukkueiden matsit ovat luonnollisesti määrittävä tekijä tuon alueen osalta.
  • hallin edustalle, seinustalle ja taakse pysäköivät edelleen ilmaiseksi ottelun tuomarit, toimitsijat, TUTOn yhteistyökumppanit ja muut pysäköintiluvan haltijat.

Mikäli paikkoja on vapaana, voi niihin pysäköidä käyttäen esim. Easyparkkia (ja tämä vasta kun informoimme tämän alkamisesta).
-Easyparkin ja Parkmanin karttojen rajauksia pitää täsmentää, ne ovat vielä epätarkat.

  • harjoitushallin käyttäjillä on paremmin nyt tilaa hoitaa saattoliikenne, kun vanhemmat tuovat ja hakevat lapsia harrastuksestaan eikä piha ole tukossa.

Kyse siis vain TUTOn ottelutapahtuman osalta, mutta toki kyltit ohjaavat pysäköimään oikein myös muulloin.

Ottelutapahtuman osalta piha-alue on varattu TUTOlle, täsmennämme kellonaikoja opasteisiin ja kyltteihin.

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää