Tehoja takova Joonas Larinmaa siirtyy TUTOon

Mestiksen viime kauden pistepörssin voittaja palaa Kupittaalle!

TUTO Hockey on solminut kauden 2021-22 kattavan sopimuksen tehohyökkääjä Joonas Larinmaan kanssa. Viimeksi miehen otteita nähtiin turkulaisväreissä kahdeksan vuotta sitten, silloin A-nuorissa. Kauden alkua pelimies odottaa innokkaana.

-Tässä on monta vuotta tullut kierrettyä maita ja mantuja. Onkin todella siistiä vihdoin palata kotikaupunkiini ja TUTOon. Kupittaa on aina ollut rakkain areenani, taustoittaa Larinmaa valintaansa.  

Larinmaa on ollut sarjan parhaita hyökkääjiä viimeisen viiden kauden ajan. TUTO saakin samassa paketissa rutkasti erikoisosaamista sekä tehoja hyökkäykseen ja etenkin ylivoimalle.

-Emme lähtökohtaisesti hakeneet enää hyökkääjää. Kun tuli tilaisuus saada Joonas TUTOOn, niin teimme tietenkin kaikkemme, että saimme miehen takaisin kotiin, kertoo urheilukoordinaattori Jouni Virpiö.

Viime kaudella Larinmaa kiekkoili KeuPa HT:n riveissä. Saldona oli 39 pistettä (13+26), jotka oikeuttivat Mestiksen runkosarjan pistepörssin voittoon. Miehen oivat otteet eivät kuitenkaan jää vain jään pinnalle.

-Joonas on tyyppinä johtava pelaaja pukukopissakin. Hän tulee toimimaan tärkeänä esimerkkinä myös joukkueemme nouseville nuorille hyökkääjille, Virpiö jatkaa.

TUTO aloittaa jääharjoittelun maanantaina 2.8. Ensimmäisen kerran kiekko tippuu jäähän harjoituspelin merkeissä 11.8., kun Kupittaalle saapuu vieraaksi Kiekko-Vantaa.

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää