Tehoja takova Joonas Larinmaa siirtyy TUTOon

Mestiksen viime kauden pistepörssin voittaja palaa Kupittaalle!

TUTO Hockey on solminut kauden 2021-22 kattavan sopimuksen tehohyökkääjä Joonas Larinmaan kanssa. Viimeksi miehen otteita nähtiin turkulaisväreissä kahdeksan vuotta sitten, silloin A-nuorissa. Kauden alkua pelimies odottaa innokkaana.

-Tässä on monta vuotta tullut kierrettyä maita ja mantuja. Onkin todella siistiä vihdoin palata kotikaupunkiini ja TUTOon. Kupittaa on aina ollut rakkain areenani, taustoittaa Larinmaa valintaansa.  

Larinmaa on ollut sarjan parhaita hyökkääjiä viimeisen viiden kauden ajan. TUTO saakin samassa paketissa rutkasti erikoisosaamista sekä tehoja hyökkäykseen ja etenkin ylivoimalle.

-Emme lähtökohtaisesti hakeneet enää hyökkääjää. Kun tuli tilaisuus saada Joonas TUTOOn, niin teimme tietenkin kaikkemme, että saimme miehen takaisin kotiin, kertoo urheilukoordinaattori Jouni Virpiö.

Viime kaudella Larinmaa kiekkoili KeuPa HT:n riveissä. Saldona oli 39 pistettä (13+26), jotka oikeuttivat Mestiksen runkosarjan pistepörssin voittoon. Miehen oivat otteet eivät kuitenkaan jää vain jään pinnalle.

-Joonas on tyyppinä johtava pelaaja pukukopissakin. Hän tulee toimimaan tärkeänä esimerkkinä myös joukkueemme nouseville nuorille hyökkääjille, Virpiö jatkaa.

TUTO aloittaa jääharjoittelun maanantaina 2.8. Ensimmäisen kerran kiekko tippuu jäähän harjoituspelin merkeissä 11.8., kun Kupittaalle saapuu vieraaksi Kiekko-Vantaa.

Jaa eteenpäin:

alkusarja uuden edessä mestiksessä TUTOn kausi käynnistyi monen vuoden tauon jälkeen U20 Mestiksessä. Kauteen lähdettiin turkulaisimmalla...

Lue lisää

KAUDEN 24-25 KAUSIKORTIT MYYNNISSÄ NYT!  Nyt myynnissä rajoitettu erä kausikortteja erikoishintaan! Jokainen kausikortti on numeroitu, joten...

Lue lisää

TERVETULOA KEVÄÄN 2024 TUTO-RISTEILYLLE! Risteilemme Viking Linen kanssa maailman upeimmassa saaristossa lauantaina 18.5.2024 Varma kevään merkki...

Lue lisää