TBS palkkaa TUTO Hockeyn hyväntekeväisyystyöhön

Turun Bisnesseura lähtee mukaan TUTOn tukikampanjaan. Se palkkaa TUTOn joukkueen keräämään hyväntekeväisyyspottia TBS:n Säkitys-kampanjaan.

Koronan kurittama Mestis-kausi on tauolla ja näin ollen myös turkulaisen Mestis-seura TUTO Hockeyn rahavirrat ovat myös ehtyneet, mutta harjoitusten pitää jatkua. Turun Bisnesseuralla ei ole urheilujohtamisen jaloa taitoa, mutta apua osataan antaa. TUTO ja Turun Bisnesseura pääsivät yhteisymmärrykseen sopimuksen yksityiskohdista ja näin ollen Turun Bisnesseura päätti palkata TUTOn joukkueen keräämään varoja hyväntekeväisyyteen osana Turun Bisnesseuran Säkitys-kampanjaa.

Yksinkertainen idea – Liity kummiksi ja teet hyvää

Joukkue kontaktoi yrityksiä, joista toivottavasti pienen kulmaväännön jälkeen tulee Turun Bisnesseuran kummeja ja kaikki voittavat. TUTO Hockeyn keräämä tuotto ohjataan hyväntekeväisyyteen.

Hyväntekeväisyys kohteena VAMOS Turku

Hyväntekeväisyyden kohteena on VAMOS Turku. Vamos tukee 16–29-vuotiaita nuoria kohti koulu- ja työelämää. Vamoksesta nuori saa oman työntekijän, tukea sekä arjen perusasioihin että tulevaisuuden suunnitteluun. Toiminta on nuorelle vapaaehtoista ja maksutonta.

Turun Bisnesseura

Turun Bisnesseura on Turun talousalueella toimiva verkosto ja hyväntekeväisyysjärjestö. Turun Bisnesseura isännöi vuodessa lähes 100 erilaista tapahtumaa. Turun Bisnesseuran toiminnassa on mukana tällä hetkellä 82 aktiivista yritystä ja yrityspäättäjää.

Yhdessä olemme vahvoja ja meidän velvollisuus on tukea apua tarvitsevia. Koko Bisnesseuran toiminnan tuotto lahjoitetaan syrjäytymisvaarassa olevien lasten ja nuorten hyväksi.

Lisätietoa

sakitys.fi
turunbisnesseura.fi

Liity TBS-kummiksi täyttämällä alla oleva lomake. TBS-kummijäsenyyden hinta vuodelle 2021 on 200 euroa +alv 24 %.

Jaa eteenpäin:

MM-kisoja pelataan taas Tampereella, me lähdemme paikan päälle ja haluamme sinut matkaan mukaan! Luvassa on hyvät...

Lue lisää

Villi kortti -kierrokselta tarttui matkaan jatkopaikka kevään tosipeleihin kahdella otteluvoitolla KeuPasta. Pudotuspelit aloitetaan vierasmatsilla jo tulevana...

Lue lisää

Suomen Jääkiekkoliitto palkitsee vuosittain sarjojen pelaajia hyvistä suorituksista. Kauden 2022-2023 Mestiksen opiskelijapalkinnon on voittanut TUTO Hockeyn...

Lue lisää