Täysimittainen videotaulu omalla paikallaan toisessa päädyssä lauantaina

Marli Areenan täysimittainen Led-videotaulu on omalla paikallaan toisessa päädyssä lauantain ottelussa.

Tapahtumatuotantoon erikoistuneella Rajupajalla on tällä hetkellä kiireisin sesonki päällä pikkujoulujen suhteen ja TUTO Hockey haluaa nyt osaltaan tukea Rajupajaa tänä aikana. Pikkujoulujen aikana kysyntä led-pinnoista on kovempaa, mitä varastosta löytyy. Vastaavasti Rajupaja on auttanut TUTOa merkittävästi vuosien varrella.

Kyseessä on vain kovimman sesongin kestävä järjestely, jonka jälkeen myös toisen päädyn videotaulu palautuu Marli Areenalle.

TUTO Hockeyn seuraava kotiottelu pelataan siis lauantaina, kun Marli Areenalle saapuu kärkitaistoon Kokkolan Hermes. Ennen Mestis-peliä vuorossa on klo 13.45 alkava TUTO Hockey -Tappara A-nuorten SM-liigaottelu.

Mestis-ottelun lipulla pääset ilmaiseksi A-nuorten peliin/A-nuorten ottelulipulla 5€:n alennus Mestis-ottelun pääsylipusta. A-nuorten otteluun lipunmyynti vain Marli Areenalta. A-nuorilla on kotipeli myös perjantaina Kupittaalla. Klo 18:30 alkavassa ottelussa vastaan luistelee Oulun Kärpät.

Liput edullisimmin ennakkoon TÄSTÄ.

Jaa eteenpäin:

MM-kisoja pelataan taas Tampereella, me lähdemme paikan päälle ja haluamme sinut matkaan mukaan! Luvassa on hyvät...

Lue lisää

Villi kortti -kierrokselta tarttui matkaan jatkopaikka kevään tosipeleihin kahdella otteluvoitolla KeuPasta. Pudotuspelit aloitetaan vierasmatsilla jo tulevana...

Lue lisää

Suomen Jääkiekkoliitto palkitsee vuosittain sarjojen pelaajia hyvistä suorituksista. Kauden 2022-2023 Mestiksen opiskelijapalkinnon on voittanut TUTO Hockeyn...

Lue lisää