Tasainen kärkipeli päättyi kotijoukkueen eduksi

Hermes ja TUTO tarjoilivat tasaisen kärkitaistelun Kokkolassa. Tällä kerralla pisteet jäivät kotijoukkueelle maalein 2-1.

Kokkolassa nähtiin tiukka ja tasainen Mestiksen kärkipeli, joka tällä kerralla kääntyi kotijoukkue Hermeksen voittoon. Avauserässä ei maaleja nähty. Lähimmäksi pääsi Mikke Levo, joka laukoi kiekon ylärimaan. Toista erää TUTO hallitsi, mutta kotijoukkue rankaisi maalien muodossa kahdesti. Hermeksen maalilla Justus Annunen torjui toisessa erässä peräti 21 kertaa

Kolmannessa erässä TUTOn maalista vastasi Timi Lahtinen, Juho Virtasen ja Jere Karlssonin esityöstä. Lisäosumia ei enää Kokkolan keskiviikkoillassa nähty ja Hermes korjasi kolme pistettä.
Jälleen kerran erinomaisesti TUTOn maalilla pelanneelle Julius Pohjanoksalle ottelussa 30 torjuntaa (10+ 7+13) ja vastustajan maalivahti Justus Annuselle 36 torjuntaa (9+21+6).

Ottelun TILASTOT

Kuva: Shaun Duncan

Ottelun lehdistötilaisuus:

TUTOn reissupelit jatkuvat viikonloppuna, kun edessä on Iisalmen ja Rovaniemen rundi. Perjantaina vastassa on IPK ja lauantaina kohdataan RoKi.

Seuraava kotiottelu pelataan ensi viikon keskiviikkona LeKiä vastaan. Ennakkoliput löydät klikkaamalla alla olevaa mainoskuvaa. Ottelu on myös opiskelijapeli johon opiskelijahaalareilla tai voimassa olevalla opiskelijakortilla ilmainen sisäänpääsy!

 

Jaa eteenpäin:

MM-kisoja pelataan taas Tampereella, me lähdemme paikan päälle ja haluamme sinut matkaan mukaan! Luvassa on hyvät...

Lue lisää

Villi kortti -kierrokselta tarttui matkaan jatkopaikka kevään tosipeleihin kahdella otteluvoitolla KeuPasta. Pudotuspelit aloitetaan vierasmatsilla jo tulevana...

Lue lisää

Suomen Jääkiekkoliitto palkitsee vuosittain sarjojen pelaajia hyvistä suorituksista. Kauden 2022-2023 Mestiksen opiskelijapalkinnon on voittanut TUTO Hockeyn...

Lue lisää