Tasainen kärkipeli päättyi kotijoukkueen eduksi

Hermes ja TUTO tarjoilivat tasaisen kärkitaistelun Kokkolassa. Tällä kerralla pisteet jäivät kotijoukkueelle maalein 2-1.

Kokkolassa nähtiin tiukka ja tasainen Mestiksen kärkipeli, joka tällä kerralla kääntyi kotijoukkue Hermeksen voittoon. Avauserässä ei maaleja nähty. Lähimmäksi pääsi Mikke Levo, joka laukoi kiekon ylärimaan. Toista erää TUTO hallitsi, mutta kotijoukkue rankaisi maalien muodossa kahdesti. Hermeksen maalilla Justus Annunen torjui toisessa erässä peräti 21 kertaa

Kolmannessa erässä TUTOn maalista vastasi Timi Lahtinen, Juho Virtasen ja Jere Karlssonin esityöstä. Lisäosumia ei enää Kokkolan keskiviikkoillassa nähty ja Hermes korjasi kolme pistettä.
Jälleen kerran erinomaisesti TUTOn maalilla pelanneelle Julius Pohjanoksalle ottelussa 30 torjuntaa (10+ 7+13) ja vastustajan maalivahti Justus Annuselle 36 torjuntaa (9+21+6).

Ottelun TILASTOT

Kuva: Shaun Duncan

Ottelun lehdistötilaisuus:

TUTOn reissupelit jatkuvat viikonloppuna, kun edessä on Iisalmen ja Rovaniemen rundi. Perjantaina vastassa on IPK ja lauantaina kohdataan RoKi.

Seuraava kotiottelu pelataan ensi viikon keskiviikkona LeKiä vastaan. Ennakkoliput löydät klikkaamalla alla olevaa mainoskuvaa. Ottelu on myös opiskelijapeli johon opiskelijahaalareilla tai voimassa olevalla opiskelijakortilla ilmainen sisäänpääsy!

 

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää