Tarmo Reunanen koko kauden lainalle TUTOon

Tarmo Reunanen siirtyy TUTO Hockeyn riveihin koko kauden kattavalla lainasopimuksella. TPS:llä on oikeus keskeyttää laina, mikäli se kärsii loukkaantumisista.

New York Rangersin kuluneena kesänä varaama Reunanen siirtyi TUTOn juniorikiekosta TPS:n riveihin vuonna 2012 ja voitti TPS:n riveissä A-nuorten Suomen mestaruuden kaudella 2014-2015. 18-vuotias Reunanen on alkaneella pelikaudella pelannut TPS:n paidassa kolme ottelua CHL:ää.

”Reunanen on ollut meidän ykkösnimi puolustukseen jo joukkueen rakentamisen aloittamisesta lähtien ja on erittäin hienoa TUTOn kannalta, että turkulaisen kiekkokoulun kirkkaimpiin lupauksiin kuuluva puolustaja vetää TUTO-paidan jälleen päälleen”, kertoo TUTOn urheilutoimenjohtaja Elmo Aittola.

”Pelaajana Reunanen omaa poikkeuksellisen kovan kilpailuluonteen ja pelikäsityksen osalta mies on kiistatta omassa ikäluokassaan maailman kärkeä. ’Tare’ on kokonaisvaltainen puolustaja, jonka hyökkäyspään avut ovat TUTOlle iso lisäarvo.”

Ristolaisen jälkeen lahjakkain puolustaja Turusta

Reunanen on TUTOn valmennukselle tuttu pelaaja jo TPS:n A-nuorista ja oli odotettua, että siirto toteutuu.

”’Tare’ on nuori pelaaja, joka pääsee nyt jatkamaan yhteistyötään (Marko) Kiprusoffin kanssa. Kilpailu pakistossa on kovaa, mikä tekee hyvää joukkueelle”, TUTOn päävalmentaja Miika Elomo sanoo. 

”Kyseessä on (Rasmus) Ristolaisen jälkeen lahjakkain puolustaja, jonka Turku on tuottanut. Odotamme, että Reunanen pelaa vahvuuksillaan, joihin kuuluu ehdottomasti kiekollinen peli. Päivittäisessä tekemisessä kokeneillakin pelaajilla on jatkuvasti opittavaa ja se on Tarella korkealla tasolla.”

Myös Reunanen palaa innolla jälleen TUTO-paitaan.

”Pidän TUTOa kasvattajaseuranani, joten on tosi hienot fiilikset palata tänne. Sain pikkupoikana täällä huippuvalmennusta ja opin jo silloin, miten kasvetaan huippujääkiekkoilijaksi sekä -urheilijaksi. Arvostan seuraa paljon ja joukkuetta kun katsoo, niin TUTOssa on huippumahdollisuudet menestyä ensi kaudella.” 

”Joukkueessa on kova kilpailu pelipaikoista ja se palvelee myös omaa kehitystä. Olen todella innoissani, että saan mahdollisuuden tulla kilpailemaan tänne ja uskon, että pystyn auttamaan joukkuetta”, kertoo Reunanen.

Malo Ville siirtyy TPS:n A-junioreihin

21-vuotias ranskalaishyökkääjä Malo Ville puolestaan jatkaa pelejään TPS:n A-nuorissa.

”Malolla on pitkä huili takana ja loukkaantumisen takia Malon kausi päättyi Pohjois-Amerikassa viime joulukuussa. Pelillisesti ja roolillisesti Villelle paras paikka juuri nyt on A-nuorten SM-sarja ja siten pelata TPS:n A-nuorissa johtavassa roolissa. Malon tilannetta katsotaan uudelleen maajoukkuetauolla”, Elmo Aittola sanoo.

Jaa eteenpäin:

TUTO ja hyökkääjä Topias Kaski ovat solmineet loppukauden mittaisen sopimuksen. Puolitoista kautta Jukureiden organisaatiossa viettäneen, turkulaislähtöisen...

Lue lisää

Viime viikon kolmessa ottelussa riitti tapahtumia ja käänteitä useamman otteluviikon edestä. Kaksi kotipeliä HK Zemgalea vastaan...

Lue lisää

TUTOn hyökkääjätähti Roope Ranta kävi toimittamassa Lausteen perhekuntoutuskeskukseen 100 kappaletta ottelulippuja TUTOn otteluihin. Perhekuntoutuskeskuksen johtaja Kim...

Lue lisää