Tärkeitä muistutuksia tiistain otteluun

Huomenna palataan takaisin kotiotteluiden pariin, kun saamme vieraaksemme Maso Lehtosen luotsaaman RoKin! Huomiseen otteluun on muutama erityishuomio, luethan ne alta ennen hallille saapumista!

 

Paikkalippujen aikakausi jatkuu

Lounais-Suomen AVI:n päätökset ovat voimassa ainakin vielä huomenna, tiistaina 15.2., pelattavassa ottelussa. Jokaiselle katsojalle on siis edelleen osoitettava oma istumapaikka. Luethan ohjeet omaa lipputyyppiäsi koskien täältä.

 

Voucher-liput ja lahjakortit voimassa vielä viimeistä kertaa

Myönsimme 31.12.2021 asti voimassa olleille lahjakorteille ja voucher-lipuille jatkoaikaa siten, että ne pystyy käyttämään kahdessa sellaisessa ottelussa, johon saa ottaa yleisöä. Näin ollen kyseiset lahjakortit ja voucher-liput ovat voimassa enää huomenna! Tulehan hallille, niin eivät jää käyttämättä!

 

Etu urheilukorttilaisille 

Urheilukortin Ystäväviikolla voi Urheilukortilla ottaa ystävän mukaan TUTO Hockey – RoKi -otteluun. Näytä urheilukorttiasi lippuluukulla pääovien ulkopuolella ja saat otteluliput sinulle ja ystävällesi. 

 

Ottelu vihelletään käyntiin 18:30, nähdään hallilla! Liput otteluun voit hankkia täältä tai ovelta.

 

Kuva: Shaun Duncan

Jaa eteenpäin:

MM-kisoja pelataan taas Tampereella, me lähdemme paikan päälle ja haluamme sinut matkaan mukaan! Luvassa on hyvät...

Lue lisää

Villi kortti -kierrokselta tarttui matkaan jatkopaikka kevään tosipeleihin kahdella otteluvoitolla KeuPasta. Pudotuspelit aloitetaan vierasmatsilla jo tulevana...

Lue lisää

Suomen Jääkiekkoliitto palkitsee vuosittain sarjojen pelaajia hyvistä suorituksista. Kauden 2022-2023 Mestiksen opiskelijapalkinnon on voittanut TUTO Hockeyn...

Lue lisää