Tärkeitä muistutuksia tiistain otteluun

Huomenna palataan takaisin kotiotteluiden pariin, kun saamme vieraaksemme Maso Lehtosen luotsaaman RoKin! Huomiseen otteluun on muutama erityishuomio, luethan ne alta ennen hallille saapumista!

 

Paikkalippujen aikakausi jatkuu

Lounais-Suomen AVI:n päätökset ovat voimassa ainakin vielä huomenna, tiistaina 15.2., pelattavassa ottelussa. Jokaiselle katsojalle on siis edelleen osoitettava oma istumapaikka. Luethan ohjeet omaa lipputyyppiäsi koskien täältä.

 

Voucher-liput ja lahjakortit voimassa vielä viimeistä kertaa

Myönsimme 31.12.2021 asti voimassa olleille lahjakorteille ja voucher-lipuille jatkoaikaa siten, että ne pystyy käyttämään kahdessa sellaisessa ottelussa, johon saa ottaa yleisöä. Näin ollen kyseiset lahjakortit ja voucher-liput ovat voimassa enää huomenna! Tulehan hallille, niin eivät jää käyttämättä!

 

Etu urheilukorttilaisille 

Urheilukortin Ystäväviikolla voi Urheilukortilla ottaa ystävän mukaan TUTO Hockey – RoKi -otteluun. Näytä urheilukorttiasi lippuluukulla pääovien ulkopuolella ja saat otteluliput sinulle ja ystävällesi. 

 

Ottelu vihelletään käyntiin 18:30, nähdään hallilla! Liput otteluun voit hankkia täältä tai ovelta.

 

Kuva: Shaun Duncan

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää