Tamminen: "Olemme himoittu vastustaja"

TUTO Hockey – Sport, perjantaina 2.11. klo 18.30

 

MATT BRADLEY DEBYTOI KOTIYLEISÖN EDESSÄ SPORTIA VASTAAN

 

Juhani Tamminen lähtee joukkoineen huomiseen koitokseen jalat maassa. Vaikka Sportin peli on viime kierroksillä yskähdellyt, Tamminen uskoo Marli Areenalle saapuvan motivoitunut vierasjoukkue.

– Me olemme tällä hetkellä himoittu vastustaja. Se tarkoittaa sitä, että veli on varmasti parhaimmillaan juuri meitä vastaan. Vastaan tulee latautunut ja vaikeasti voitettavissa oleva Sport.

– Uusi TUTO sytyttää vastustajan kuin vastustajan, koska olemme usein ennakkosuosikkeja ja tällä hetkellä sarjan kuumin joukkue, Tamminen paukuttaa.

Joukkue on kasannut 16 ottelusta 31 pistettä. Tämä tarkoittaa sitä, että valmennuksen joukkueelle myymä matkavauhti on hyvin hallussa. Siitä kuuluukin kiitos joukkueelle.

Hyvässä iskussa oleva TUTO sai riveihinsä myös apuja NHL-kentiltä, kun pommikone Matt Bradley saapui Turkuun. Bradleyn debyytti oli hyvä ja miehen läsnäolo nosti jokaisen pelaajan itseluottamusta.

– Joukkueelle tuo hirvittävän määrän lisä-arvoa jo se, että meidän nuoret pelaajat saavat seurata Mattin päivittäistä tekemistä ja näkevät miten todellinen huipputason ammattilainen suorittaa asioita. Ei sitä voi oppia, jollei näe miten ne asiat tehdään oikein, kehuu Antti Virtanen uutta joukkuetoveriaan.

– Lisäksi sen ensimmäisen taklauksen jälkeen vastustaja taisi ”vähän” pelästyä.

Myös Juhani Tamminen antoi arvoa Bradleyn näyttävälle sisääntulolle.

– Sanoin vastustajan huoltajalle sen taklauksen jälkeen, että tarkistaa irtosiko junnulta luistimet jalasta, Tami sanoi naureskellen.

 

NYT JOS KOSKAAN

Perjantaina illalla Marli Areenalla tarjoillaan turkulaiselle kiekkoväelle todellista viihdettä, kun Mestiksen tämän hetken kuumin joukkue TUTO saa vieraakseen hallitsevan mestarin. Ilta on katettu myös lähes 700 NHL-ottelun vahvistuksella ja todellisella TUTO- ja leijona-legendalla, kun ottelun VIP-vieraana toimii Kari Johansson.

– Kaikki elementit ovat nyt kasassa siihen, että häkki on täynnä. Jos ei nyt, niin koska sitten, Tamminen heittää kysymyksen turkulaisille.

TUTO Hockey lähtee huomiseen otteluun sarjan kolmannelta sijalta. Voitolla on mahdollisuus kivuta jopa kakkoseksi.

– Mikäli Sport huomenna vie kolme pistettä, on se pelannut aivan hemmetin hyvän pelin, Tamminen päättää.

 

VIDEO: MATT BRADLEYN ENSIMMÄINEN VAIHTO MESTIKSESSÄ

Jaa eteenpäin:

Naapurin Maalaiskana Oy ja TUTO ovat tehneet yhteistyösopimuksen kaudelle 2023-2024. Kauden aikana katsomme jatkoa myös seuraaville...

Lue lisää

Uusi Mestis-kausi ja ensimmäinen runkosarjaottelu lähestyy nopeasti! Olemme ymmärrettävästi saaneet paljon kyselyitä kausikorteista, jotka on tilattu...

Lue lisää

Nykyisen työntekijän siirtyessä urallaan eteenpäin, TUTO Hockey hakee organisaatioonsaPALVELUPÄÄLLIKKÖÄ TUTO Hockey pelaa kaupungin värikkäintä lätkää Kupittaalla...

Lue lisää