Tamminen: ”Pienet marginaalit ratkaisivat”

TUTO Hockeyn  sarjataival jatkui Mikkelissä lauantaina. Tasaisessa kärkiottelussa kotijoukkue Mikkelin Jukurit oli lopulta parempi lukemin 3-1. TUTO Hockeyn päävalmentaja Juhani Tamminen oli ottelun jälkeen tyytyväinen omiensa esitykseen, mutta kyseenalainen vihellys toisessa erässä kismitti.

 

”Meiltä erinomainen valmistautuminen otteluun. Olimme mukana voittotaistossa joka vaihdossa”. Tammisen mukaan ottelun käännekohta nähtiin toisen erän lopulla. ”Olimme pääsemässä jo erätauolle tasatilanteessa, kun linjatuomari vihelsi meille jäähyn väärästä vaihdosta. Se tuomio oli mielestäni väärä. Pelaajamme tulivat lentävään vaihtoon aivan kuten olemme ohjeistaneet ja jäähyä ei olisi pitänyt viheltää”.

 

Seuranneesta ylivoimasta Jukurit tekivät voittomaaliksi jääneen toisen osuman maalin edestä. Tamminen näki tässä tilanteessa toisen ottelun ratkaisseista asioista. ”Jukurit pelasivat erinomaisesti molemmat maalinedustat ja oli tehokas ylivoimalla. Me olimme puolestaan tehottomia omilla ylivoimillamme. Siitä puuttui meille tyypillistä suoraviivaisuutta, joka johtui myös erinomaisesti pelanneesta Jukurit-nelikosta. Heidän maalivahtinsa (Similä) pelasi myös erinomaisen ottelun”.

 

”Yhteenvetona voidaan sanoa, että kyseessä oli erinomainen kärkipeli, jossa pienet marginaalit ratkaisivat. Tällä kertaa ne olivat Jukureiden puolelta. Meiltä kuitenkin hyvä esitys, joka jäi tällä kertaa ilman palkintoa. Tavoitteemme on runkosarjassa 1,7 pinna per ottelu. Siitä olemme nyt vähän jäljessä, mutta sovimme jo yhdessä kopissa että ensi viikolla otamme sen kiinni” Tamminen päätti.

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää