Tamminen: ”Pienet marginaalit ratkaisivat”

TUTO Hockeyn  sarjataival jatkui Mikkelissä lauantaina. Tasaisessa kärkiottelussa kotijoukkue Mikkelin Jukurit oli lopulta parempi lukemin 3-1. TUTO Hockeyn päävalmentaja Juhani Tamminen oli ottelun jälkeen tyytyväinen omiensa esitykseen, mutta kyseenalainen vihellys toisessa erässä kismitti.

 

”Meiltä erinomainen valmistautuminen otteluun. Olimme mukana voittotaistossa joka vaihdossa”. Tammisen mukaan ottelun käännekohta nähtiin toisen erän lopulla. ”Olimme pääsemässä jo erätauolle tasatilanteessa, kun linjatuomari vihelsi meille jäähyn väärästä vaihdosta. Se tuomio oli mielestäni väärä. Pelaajamme tulivat lentävään vaihtoon aivan kuten olemme ohjeistaneet ja jäähyä ei olisi pitänyt viheltää”.

 

Seuranneesta ylivoimasta Jukurit tekivät voittomaaliksi jääneen toisen osuman maalin edestä. Tamminen näki tässä tilanteessa toisen ottelun ratkaisseista asioista. ”Jukurit pelasivat erinomaisesti molemmat maalinedustat ja oli tehokas ylivoimalla. Me olimme puolestaan tehottomia omilla ylivoimillamme. Siitä puuttui meille tyypillistä suoraviivaisuutta, joka johtui myös erinomaisesti pelanneesta Jukurit-nelikosta. Heidän maalivahtinsa (Similä) pelasi myös erinomaisen ottelun”.

 

”Yhteenvetona voidaan sanoa, että kyseessä oli erinomainen kärkipeli, jossa pienet marginaalit ratkaisivat. Tällä kertaa ne olivat Jukureiden puolelta. Meiltä kuitenkin hyvä esitys, joka jäi tällä kertaa ilman palkintoa. Tavoitteemme on runkosarjassa 1,7 pinna per ottelu. Siitä olemme nyt vähän jäljessä, mutta sovimme jo yhdessä kopissa että ensi viikolla otamme sen kiinni” Tamminen päätti.

Jaa eteenpäin:

MM-kisoja pelataan taas Tampereella, me lähdemme paikan päälle ja haluamme sinut matkaan mukaan! Luvassa on hyvät...

Lue lisää

Villi kortti -kierrokselta tarttui matkaan jatkopaikka kevään tosipeleihin kahdella otteluvoitolla KeuPasta. Pudotuspelit aloitetaan vierasmatsilla jo tulevana...

Lue lisää

Suomen Jääkiekkoliitto palkitsee vuosittain sarjojen pelaajia hyvistä suorituksista. Kauden 2022-2023 Mestiksen opiskelijapalkinnon on voittanut TUTO Hockeyn...

Lue lisää