Tami: "Tarjolla on jokaiselle osallistujalle uniikkia ja uutta tietoa"

Keskiviikkona 14.2.2018 TUTO Hockey – K-Vantaa -ottelun alla järjestettävän tilaisuuden isäntänä toimii itse Aurinkokuningas, Juhani ”Tami” Tamminen ja puhujavieraana nähdään Aalto yliopiston kyberturvallisuuden professori Jarno Liméll.

Toimiva konsepti joka tarjoaa kontakteja ja uutta tietoa

Viime kaudella välivuotta viettäneen esimiesseminaarin paluu on tilaisuuden isäntänä toimivalle kiekkolegenda Juhani Tammiselle mieluinen asia. Hänen mielestään esimesseminaari on moneltakin eri kantilta katsottuna toimiva ja hyödyllinen kokonaisuus.

”Konsepti on loistava; siinä tarjotaan yhteistyökumppaneille näkökulmaa johtajuuteen eri elämänalueilta, koska kaikki yhteistyökumppanit ovat oman yksikkönsä johtohenkilöitä. Kunnianhimoisina menestyjinä he taatusti haluavat lisää oppia eri elämän ja bisneksen alueilta.”

Tammiselle jos kenelle erilaiset seminaari- ja koulutustilaisuudet ovat tuttuja: koulutusyrittäjänä toimivan ”Tamin” vuonna 1979 perustamansa Eurotam Oy tekee vuosittain 100-150 yritysvalmennusta ympäri Eurooppaa. Omaan vankkaan kokemukseensa nojaten Tamminen nostaa esiin kolme avaintekijää esimiesseminaarin kaltaisen tapahtuman onnistumisen kannalta.

”Urheiluorganisaation kannalta kolme asiaa nousee ylitse muiden: ajankohta, paikka ja sisältö. TUTOlla nämä kaikki ovat kunnossa: iltapäivän seminaari ja illan ottelu toimivat ajankohtana jonka lisäksi Marli Areenan Legenda-klubi on loistava paikka; se on intiimi tila ja oheispalvelut toimivat.”

Viimeisenä ”Tami” naulaa sen olennaisimman kohdan, eli seminaaripäivän sisällön.

”Tarjolla on jokaiselle osallistujalle uniikkia ja uutta tietoa ja kontakteja, joita voit hyödyntää omassa bisneksessäsi normaalissa arjessa!”

Varainhankinnalla suuri rooli 

Suomen mittapuulla ainutaaltuisen pitkän ja monipuolisen kiekko- ja bisneskokemuksen omaava Tamminen on mielissään siitä, että kiekkobisneksessä luodaan nykyisin yhä enemmän tilaisuuksia ja tapahtumia, jotka keskittyvät tavalla tai toisella varainhankintaan.

”Suuntaus on terve ja minulle kovin tuttu. Olen toiminut useamman jääkiekko-organisaation päävalmentajana ja toimitusjohtajana yli 35 vuoden aikana ja se aika on opettanut sen tosiasian, että kiekko-organisaation johdon tärkein tehtävä on varainhankinta.”


Juhani Tamminen on tuttu näky TUTOn kotiotteluissa. (KUVA: Shaun Duncan)

Kohti kotietua ja avointa sarjaa

TUTOssa vuosina 1993-1994 ja 2011-2013 työskennellyt Tamminen seuraa sinipunavalkoisen joukkueen tekemisiä yhä tarkalla silmällä. Kovaa vauhtia lähestyvien kevään ratkaisupelejen osalta hän pitää TUTOn asemaa kutkuttavana.

”TUTOn tilanne on sikäli mielenkiintoinen ja haastava, että joukkueen olisi erittäin tärkeää hankkia kotietu pudotuspeleihin.”

Tamminen näkee myös Mestiksen tilanteen jokseenkin haastavana. Leijona-ikoni listaa Mestiksen kuuluvan Euroopan tasolla kymmenen parhaan jääkiekkosarjan joukkoon. Siitä huolimatta joitain muutoksia tulisi hänen mukaansa vielä tehdä.

”Avoimet liigakarsinnat olisivat parasta, mitä suomalaiselle kansalliselle sarjatoiminnalle voisi tapahtua.”

Jaa eteenpäin:

TUTOn ja Ravintola Denniksen yhteistyö jatkuu myös kaudella 2024-2025! ”Olemme TUTOssa erittäin kiitollisia, että saamme jatkaa...

Lue lisää

Kasper Koskinen TUTOn sopimuspelaajaksi  TUTO Hockey on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen Kasper Koskisen kanssa. Alkukauden TPS:stä...

Lue lisää

TUTO Hockey ja Esko Gröhn ovat purkaneet kautta 2023-2024 koskeneen pelajaasopimuksen yhteisymmärryksessä. TUTO kiittää Eskoa panoksestaan...

Lue lisää