Tämä on ryöstö!

TUTO siirtyi puolivälieräsarjassa 1-2 johtoon, kaadettuaan vieraissa K-Vantaan huikaisevan trillerin päätteeksi lukemin 2-3.

K-Vantaa – TUTO Hockey 

2-3 (1-1, 1-1, 0-1)

Tilastot


Myös kolmas puolivälierä oli kahden edeltäjänsä tapaan kuumatunteinen. K-Vantaan Ville Virtanen oli avuliaalla tuulella, auttaen TUTO-pelaajaa riisuutumaan lämmön noustessa.


TUTO siirtyi ottelussa 0-1 johtoon ajassa 17:49, kun Aki Kangasmäki lapioi irtokiekon varmasti vantaalaismaalin perukoille.


Lohipaidat nousivat tasoihin vielä avauserässä, kun Miro Mäkinen osui läpiajon päätteeksi alivoimalla.


Jälleen pisteitä tililleen kerännyt Niko Ahoniemi on ollut pudotuspeleissä elementissään. Viekkaasti virnistelevä, tshekkiläistyyppisellä takatukalla varustettu Ahoniemi on kolmen ottelun aikana päässyt jo useamman vantaalaispelaajan ihon alle. 


TUTO siirtyi uudelleen johtoon heti toisen erän alussa, kun Kalle Valtola uitti kiekon ohi Jani Kauton.


K-Vantaa nousi toistamiseen tasoihin ottelun puolivälissä, kun Julius Rantaeskola osui maalipuiden väliin.


Ottelun voittomaalista vastasi jälleen mahtavan ottelun pelannut Timi Lahtinen.

Kuvat: Shaun Duncan
Teksti: Jyri Sulander

Puolivälieräsarja jatkuu perjantaina, kun joukkueet kohtaavat Marli Areenalla pelattavassa neljännessä kamppailussa. Edullisemmat ennakkoliput perjantain matsiin TÄSTÄ!

 

Jaa eteenpäin:

TUTO Hockey ja Niklas Grönlund ovat yhteisymmärryksessä purkaneet kautta 2023-2024 koskevan pelaajasopimuksen. Uusi seura tiedottaa asiasta...

Lue lisää

Mestis-seurojen tiedote Mestis-seurojen puheenjohtajat järjestivät torstaina 30.11. yhteisen tapaamisen, jossa aiheena oli Mestiksen rooli tulevassa suomalaisen...

Lue lisää

TUTOn Liiga-lisenssihakemus on edelleen voimassa TUTO Hockey on tänään, tiistaina 28.11., saanut Liigan lisenssikomitean puheenjohtajalta tiedon,...

Lue lisää