Taikuri-Hakulinen Mestiksen kuukauden pelaaja

TUTO Hockeyn Anrei Hakulinen on valittu Mestiksen kuukauden pelaajaksi. Hakulinen taikoi lokakuun aikana seitsemässä pelaamassaan ottelussa tehot 5+8=13 pistettä. Hänet palkitaan Marli Areenalla ennen TUTO-Sport ottelua lauantaina.

Mestiksen toimitus haastatteli kuukauden pelaajaa julkistuksen yhteydessä. Lue Hakulisen haastattelu Mestiksen sivuilta TÄSTÄ.

Keinäselle 300 pistettä täyteen

Ennen lauantain kiihkeää kärkiottelua palkitaan myös toinen TUTO-pelaaja, sillä Aki Keinänen saavutti viime viikonlopun otteluissa uran 300. tehopisteensä Mestiksessä. Keinänen on pelannut nyt urallaan 409 peliä, joissa on syntynyt tehot 153+148=301 pistettä.

TUTOn ja Sportin välinen kiihkeä kärkiottelu kiinnostaa myös yleisöä lipunmyynnin käydessä ennätysvilkkaana. Varmista paikkasi syksyn odotetuimmassa lätkämatsissa hankkimalla liput edullisesti ennakkoon TÄSTÄ!

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää