Tähtäimessä kolme pistettä Heinolasta

Peliitat – TUTO Hockey

Ke 7.12. klo 18.30

Heinola

Voittoputkesta nauttiva TUTO Hockey lähtee keskiviikkona Heinolaan haastamaan Peliitat. Vastassa on kovatasoinen joukkue, joka ei anna periksi – varsinkaan kotihallillaan.

TUTO kohtaa Peliitat toista kertaa kuluvalla kaudella. Viime kerralla turkulaiset veivät Heinolassa voiton jatkoajalla lukemin 3-4 jättäen pisteen kotijoukkueelle.

”Peliitat on luisteleva joukkue ja taistelee kovasti, erityisesti siellä kotihallissaan”, kertoo Atte Sillanpää.

”Heinolassa on kova hurmos ja yritys päällä. Se ei ikinä ole helppo paikka pelata. Pelit ovat olleet poikkeuksetta tiukkoja.”

Jokaiseen peliin valmistaudutaan kuitenkin huolellisesti: tutustutaan vastustajan heikkouksiin ja vahvuuksiin.

”Ei sitten tule mitään yllätyksiä”, summaa Sillanpää.

Edetään yksi peli kerrallaan

Kauden alkupuolisko lähenee huimaa vauhtia loppuaan. Kevättä ei kuitenkaan vielä mietitä, vaan katse on kiinnitetty tiukasti peleihin ennen joulutaukoa.

”Ennen vuodenvaihdetta on vielä viisi peliä. Nyt keskitytään niihin ihan täysillä ja mennään peli kerrallaan”, toteaa TUTO-hyökkääjä.

”Kaikki pelit ennen joulutaukoa on todella tiukkoja. Satsataan kaikki niihin.”

Tänään itsenäisyyspäivänä joukkue käy aamujäillä, mutta loppupäivä on pyhitetty levolle.

”Aamulla on yhteiset treenit. Iltaa kaikki saavat sitten viettää rauhassa, keskittyä itsenäisyyspäivään ja keskiviikon kohtaamiseen”, päättää Sillanpää.

TUTO Hockey matkaa Heinolaan keskiviikkona 7.12. Kiekko tippuu jäähän klo 18.30. Seuraava kotipeli pelataan pe 9.12. klo 18.30. Vastassa IPK Iisalmelta. Hanki liput edullisemmin ennakkoon Ticketmasterin lippukaupoista tai TÄSTÄ!

Jaa eteenpäin:

TUTO ja hyökkääjä Topias Kaski ovat solmineet loppukauden mittaisen sopimuksen. Puolitoista kautta Jukureiden organisaatiossa viettäneen, turkulaislähtöisen...

Lue lisää

Viime viikon kolmessa ottelussa riitti tapahtumia ja käänteitä useamman otteluviikon edestä. Kaksi kotipeliä HK Zemgalea vastaan...

Lue lisää

TUTOn hyökkääjätähti Roope Ranta kävi toimittamassa Lausteen perhekuntoutuskeskukseen 100 kappaletta ottelulippuja TUTOn otteluihin. Perhekuntoutuskeskuksen johtaja Kim...

Lue lisää