Suomen Cupin ohjelma varmistui – Lauantaina tuplasti kiekkoherkkua Kupittaalla

TUTO Hockey aloittaa Suomen Cupin voiton puolustamisen perjantaina Lempäälässä. Lauantaina Marli Areenalla onvuorossa puolestaan tuplasti kiekkoherkkua, kun A-nuoret isännöivät Bluesia ja edustus Karhu HT:tä. 

TUTO pelaa Suomen Cupissa lohkossa 7, jonka täydentävät Suomi-Sarjassa pelaava Karhu HT sekä Mestiksestä tuttu LeKi. Lohkossa jokainen joukkue pelaa kerran toisiaan vastaan, jonka jälkeen lohkon voittaja etenee seuraavalle kierrokselle. Lohkon avauskierros pelataan tulevana keskiviikkona (5.9.), jolloin Karhu HT ja LeKi kohtaavat Porissa.

TUTOn osalta urakka alkaa perjantaina (7.9.), kun se vierailee Lempäälän jääpalatsissa. Klo 18:30 alkavassa ottelussa saukkopaidassa nähdään turkulaisittain tuttuja kasvoja, sillä joukkueen takalinjoilla luutivat kausilla 2012-2013 ja 2015-2016 TUTOa edustanut Riku Väkiparta sekä viime kaudella Mestiksen hopeaa Kupittaalla saavuttanut Matias Haaranen. Lisäksi joukkueen hyökkäyskalustoon kuuluu 46 ottelua TUTOssa pelannut Anton Ollikainen

Lauantaina tuplasti herkkua

Kuluvan viikon lauantai (8.9.) on TUTO-perheen kannalta varsin herkullinen ja mielenkiintoinen päivä. Kiekkolauantai polkaistaan käyntiin jo klo 14:30, kun TUTO Hockeyn A-nuoret isännöivät Espoo Bluesia Nuorten SM-Liigan ottelussa. Otteluun lähdetään varsin tasaisista lähtökohdista, sillä sekä TUTO että Blues ovat avanneet kautensa yhdellä voitolla ja kahdella tappiolla.

Päivä huipentuu klo 18:00 alkavaan TUTOn ja Karhu HT:n väliseen Suomen Cupin otteluun, jossa panoksena on paikka Cupin seuraavalle kierrokselle. LeKin tapaan myös porilaisten riveistä löytyy rutkasti kiinnostavia pelimiehiä: joukkueen takalinjojen sheriffinä toimii värikkäistä tempauksistaan tunnettu kaukaloviihdyttäjä Iiro Vehmanen, kun taas joukkueen hyökkäyksestä löytyy TUTO-paidassa kaudella 2016-2017 piipahtanut Kasperi Nuto.

Hiljattain joukkueen riveihin liittyi myös yli 800 liigaottelua urallaan pelannut Juha Kiilholma, jonka lisäksi liigakokemusta porilaisjoukkueeseen tuovat puolustaja Atte Valli ja hyökkääjä Samuli Virkkunen. Joukkueen managerina puolestaan toimii kaudella 2013-2014 TUTO-kannattajia ihastuttanut Niko Palonen.

Kaksi matsia yhdellä lipulla

Lippu lauantain Nuorten SM-Liigan otteluun maksaa 5€ (alle 7-vuotiaat ilmaiseksi). A-nuorten ottelun lipulla voit jäädä seuraamaan myös illan Suomen Cupin ottelua, jolloin näet kaksi ottelua viidellä eurolla. A-nuorten ottelun lipunmyynti päättyy klo 16:00, jonka jälkeen myynnissä on vain Suomen Cupin ottelun lippuja.

Suomen Cup -lippu maksaa aikuiselta 10€ ja nuorilta sekä erikoisryhmiin kuuluvilta 5€. Kumpaankaan otteluun ei ole ennakkolipunmyyntiä, vaan liput voit ostaa suoraan Marli Areenan lipunmyynnistä. 

Nyt on siis loistava tilaisuus nähdä kaksi värikästä lätkämatsia vain viiden euron hintaan, joten ei muuta kuin TUTO-perhe liikkeelle ja hallilla nähdään!

Jaa eteenpäin:

MM-kisoja pelataan taas Tampereella, me lähdemme paikan päälle ja haluamme sinut matkaan mukaan! Luvassa on hyvät...

Lue lisää

Villi kortti -kierrokselta tarttui matkaan jatkopaikka kevään tosipeleihin kahdella otteluvoitolla KeuPasta. Pudotuspelit aloitetaan vierasmatsilla jo tulevana...

Lue lisää

Suomen Jääkiekkoliitto palkitsee vuosittain sarjojen pelaajia hyvistä suorituksista. Kauden 2022-2023 Mestiksen opiskelijapalkinnon on voittanut TUTO Hockeyn...

Lue lisää