Suomen Cup tuo väriä harjoituspelien keskelle

Päävalmentaja Antti Virtanen ja puolustaja Jere Karlsson pitävät Suomen Cupin paluuta hyvänä uudistuksena. Avausottelun pelaaminen Paimiossa saa myös hyväksynnän kaksikolta.

Suomen Cupin panokselliset ottelut tuovat väriä harjoituskauteen

-Suomen Cup on hyvä ja hieno sarja. Se tuo panoksellisia pelejä jo harjoituskauteen. Siitä on erityisesti pelaajille apua, sillä peliin on helpompi valmistautua, kun ottelulla on panosta. Tavoitteemme on ehdottomasti mennä ensimmäisestä vaiheesta jatkoon, kertoo ensimmäistä kauttaan TUTOn päävalmentajana aloittava Antti Virtanen.

-TUTOssa neljännen kauden aloittava puolustaja Jere Karlsson on Virtasen kanssa samoilla linjoilla.

Suomen Cupin peleissä on panosta, joten niitä on ehdottomasti mukavampi pelata kuin normaaleja harjoituspelejä.

Uusia katsojia ja täysiä halleja

TUTO on pelannut harjoituskaudella jo yhden ”kotiottelun” Forssassa ja nyt Suomen Cupin avausottelu Heinolan Peliittoja vastaan pelataan Paimiossa. Kaksikko näkee harjoituskauden kotiottelukiertueen hyvänä ajatuksena. Karlssonin mukaan tärkeää kuitenkin, että väki löytää hallille.

– Kun mökki on täynnä, niin onhan se siistiä pelata vähän pienemmässäkin hallissa. Jos väkeä ei tule paikalle, niin silloin vierailu menettää merkityksen.

Virtanen lupaa puolestaan viihdyttävää lätkäiltaa perjantaina Paimioon.

– Nämä pelit ovat meille erinomaisia mahdollisuuksia uusien katsojien houkuttelemiseksi Marli Areenalle. Lupaankin, että tulemme pelaamaan mielenkiintoista ja viihdyttävää lätkää perjantaina Paimiossa.

Luvassa värikäs kiekkoilta Paimion illassa

Suomen Cupin kolmannessa vaiheessa pelataan kahdeksan (8) kolmen (3) joukkueen lohkoa, josta lohkovoittajat selviävät puolivälieriin. TUTOn lohkossa pelaavat Heinolan Peliitat ja Tampereen KooVeen kakkosjoukkue (KooVee II). Lähtökohtaisesti TUTO ja Peliitat ratkovat lohkovoiton, joten Paimion perjantai-illassa nähdään heti erittäin korkeiden panosten ottelu.

Virtanen toivookin paimiolaisten saapuvan sankoin joukoin kannustamaan TUTO jatkoon.

– Perjantaina on mahdollisuus nähdä nopea, aggressiivinen ja viihdyttävä TUTO Paimiossa. Ottelussa on myös panoksena Suomen Cupin jatkopaikka, joten tulkaahan kaikki hallille kannustamaan meidät jatkoon!

Karlsson mukaan perjantaina on tosiaan luvassa värikäs ilta, jota ei kannatta jättää väliin.

– Kaukalossa on luvassa varmasti värikästä touhua, joka sopii hyvin perjantai-iltaan, joten tulkaahan kaikki nauttimaan hallille viihdyttävästä lätkästä.

TUTO Hockey – Peliitat Paimion OP-Areenalla perjantaina 6.9. klo 18.30!

Liput 5 euroa, lipunmyynti hallilla.

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää