Street Hockey 10-vuotisjuhlakiertue kesällä Turkuun!

TUTO Hockey ja Dynamite Promotion tuovat Street Hockeyn 10-vuotisjuhlakiertueen Turkuun heinäkuussa. Kiertue on osa Street Hockeyn SM-karsintaa, joka huipentuu elokuussa Helsingissä pelattavaan finaaliviikonloppuun. Turun osakilpailu järjestetään Kupittaalla Marli Areenan ja Veritas Stadionin pysäköintialueella 19. – 21.7.2013.

Street Hockeyn SM2013 Turun karsintaturnaus pelataan tänä vuonna Marli Areenalla ja Veritas stadionilla

 

– Kun meitä pyydettiin mukaan Turun kilpailun järjestäjäksi, oli päätös helppo tehdä. Street Hockey –kiertue on vakiinnuttanut paikkansa vauhdikkaana ja viihdyttävänä kesätapahtumana, joka sopi erinomaisesti meidän kesäsuunnitelmiin. Ensisijainen tehtävämme on auttaa käytännön järjestelyissä Turun päässä, mutta tulemme tuomaan omalla panoksellamme myös lisäväriä tapahtumaan. Sen takaa osaltaan jo Kupittaan loistava sijainti, kommentoi TUTO Hockeyn markkinointipäällikkö Janne Ollila.

 

Street Hockeyn SM 10-vuotisjuhlakiertueella

Street Hockey SM on vuodesta 2004 järjestetty harrasteurheilutapahtuma. Street Hockey -kiertue kerää vuosittain n. 4000 pelaajaa taistelemaan tossulätkän Suomen mestaruudesta. Viime vuonna kiertueelle osallistui yhteensä 197 joukkuetta. Tänä vuonna SM karsintapelejä pelataan Turun lisäksi Helsingissä, Raumalla, Tampereella, Espoossa ja Jyväskylässä. Street Hockey SM 2013 finaalitapahtuma järjestetään elokuun alussa Kampin Narinkkatorilla.

– Turkuun odotamme noin kolmeakymmentä (30) 15 hengen joukkuetta viikonlopuksi. Pelien lisäksi alueella on monenlaista aktiviteettia yleisölle. Yhteistyökumppaniemme pisteillä voi esimerkiksi kokeilla laukaisutarkkuuttaan ja pöytäjääkiekkotaitoja. Katsojilla on tapahtuma-alueelle vapaa pääsy, joten jokainen tossulätkästä ja rennosta ulkoilmaviikonlopusta tykkäävä on tervetullut tapahtumaan, kommentoi kiertuejärjestäjä (Dynamite Promotion) Tedy Salutskij.

 

Tähdistöottelut tapahtuman vetonaulana
Street Hockey- tapahtumat ovat tunnettuja tähdistöotteluistaan. Tähdistöotteluissa esiintyy jokaisessa tapahtumassa tunnetut suomalaiset kiekkotähdet. Vuoden 2012 finaalitapahtuman tähdistöpeliin osallistui yksitoista suomalaista NHL-tähteä sekä useita muita urheilu- ja viihdemaailman tähtiä. Ottelu keräsi n. 4000 katsojaa Kampin Narinkkatorille ja sai valtavasti huomiota mediassa valtakunnallisesti. Tänä vuonna Street Hockey- tapahtumista tuotetaan ohjelmasarja URHOtv:lle.

– Järjestämme myös Turussa tähdistöpelin, jossa tullaan näkemään paikallisesti erittäin mielenkiintoisia pelaajia niin urheilun kuin viihdemaailmankin puolelta. Tulemme joukkueiden kokoonpanojen osalta julki vielä ennen juhannusta, kommentoi Salutskij.

 

Katso lisätiedot ja ilmoita joukkueesi mukaan taisteluun Street Hockey:n Suomen mestaruudesta osoitteessa www.streethockey.fi

Street Hockeyn SM-kiertue verkossa
www.streethockey.fi

www.facebook.com/StreetHockeySm

Jaa eteenpäin:

TUTOn Liiga-lisenssihakemus on edelleen voimassa TUTO Hockey on tänään, tiistaina 28.11., saanut Liigan lisenssikomitean puheenjohtajalta tiedon,...

Lue lisää

Joulukuu lähestyy kovaa vauhtia, ja TUTOn joulutuotteet on nyt myynnissä! MIkäli jokin paketti kiinnostaa, tai kaipaat...

Lue lisää

Liigan lisenssikomitea on tänään 27.11.2023 hylännyt TUTOn Liiga-lisenssihakemuksen. Käytämme seuraavat pari päivää lisenssin hylkäyksen perusteiden perusteelliseen...

Lue lisää