Stanley Cup voittaja Marli Areenan jäällä lauantaina

TUTO Hockey – Jokipojat, lauantaina 15.12. klo 17.00

Jääkarhut – Pietarinkadun Oilers hyväntekeväisyysottelu klo 14.00

Lauantaina Kupittaan hieno kiekkopäivä lyödään käyntiin mahtavalla showlla, kun Pietarinkadun Oilers saapuu Marli Areenalle pelaamaan hyväntekeväisyysottelua Jääkarhuja vastaan.

– Iso päivä minullekin, kun saan käydä valmistamassa Jääkarhujen joukkueen ennen heidän peliään, Juhani Tamminen tuumi hienosta hyväntekeväisyystapahtumasta.

Tapahtuman lahjoituskohde on Syöpälapsipotilasperheiden kerho SYKERÖ. Pietarinkadun Oilersin riveissä pelaavat mm. Esa Tikkanen ja Pekka Virta.

TUTOlla on nyt alla kolme kovaa kohtaamista, kun vastassa ovat olleet Hokki, Jukurit ja KooKoo. Näistä peleistä on takan kaksi hienoa voittoa ja yksi jatkoaikatappio.

– Jokipojat on meille häpeäpilkku, koska olemme hävinneet heille molemmat kohtaamiset. Huomenna toivottavasti tilanne muuttuu. Sanon suoraan, että jos neljästä kärkiottelusta pystymme ottamaan kymmenen pistettä kahdestatoista, meidän joukkue on todella kova, Tamminen naulaa.

Joulutauko lähestyy ja lauantain kotiottelu Jokipoikia vastaan onkin TUTOlle syyskauden viimeinen kotiottelu. Tauko tulee kaikille joukkueille hyvään aikaan, sillä takana on varmasti raskas syksy. Jaossa on silti arvokkaita sarjapisteitä.

– Eletään sitä vaihetta, jossa näitä ratkaisuja tapahtuu, Tamminen tuumii.

TUTO on vuoden raskaimmista peleistä napsinut isoja voittoja. Välillä on oltu tappiolla, mutta joukkue ei ole lannistunut, vaan on luottanut omaan pelitapaansa ja sen toimivuuteen.

– Ei olla säikähdetty pieniä, vaan on tultu takaa rinnalle ja ohi.

 

TILASTOYKKÖNEN PELAA URANSA PARASTA KIEKKOA

Huikeaa kautta pelaava Marlo Koponen on joukkueen selkeä ykkönen plusmiinustilastossa. Puolustaja pelaa muutenkin ehkäpä parasta kauttaan koko uransa aikana.

– Olen pystynyt pelaamaan tasaisesti hyvällä tasolla. Joukkueen voittaessa on niitä plussia helpompi kerätä kuin hävitessä, Koponen sanoo vaatimattomana.

Myös Olli-Pekka Heinimäki pelaa tällä hetkellä uransa parasta kiekkoa. Kovassa nousussa oleva nuori sentteri otti kesällä itse yhteyttä ja kysyi näyttöpaikkaa.

– Tiesin tänne tullessa, ettei pelipaikkaa ole helppo ottaa. Sen verran on kovia äijiä samassa joukkueessa. Itseluottamus on kasvanut koko ajan onnistumisten myötä ja tällä hetkellä tykkään pelaamisesta todella paljon, Heinimäki sanoo.

– Omaa aika paljon siviilirohkeutta, kun ottaa itse yhteyttä, lunastaa paikan training campin ja Salon Kiekkohaiden kautta TUTOn edustusjoukkueessa. Ei voi olla arvostamatta, Tamminen kehuu nuorta sentteriään.

TUTOn NHL-vahvistus Jesse Winchester pelaa toistaiseksi sopimuksensa viimeisen kotiottelun TUTOn paidassa. Jatko on kuitenkin auki ja Tammisen mukaan tehdään kaikki mahdollinen, jotta mies jatkaa Turussa myös joulun jälkeen.

– Näen jo silmissäni, kuinka Jesse pelaa täällä kauden loppuun ja ratkaisee mestaruuden jatkoajalla. Vetää ensin viisi vastustajaa ja yhden oman vipuun ja nostaa sitten kiekon backhandilla maalin kattoon.

 


TUTO Hockey – Jokipojat huomenna lauantaina 15.12. klo 17.00 Marli Areenalla – OSTA LIPPUSI TÄSTÄ.

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää