Sosiaalisen median valloitus jatkuu

 

TUTO Hockey on ollut kaukalossa yksi värikkäimpiä ja erottuvimpia seuroja kuluneella kaudella. Kaukalon lisäksi näkyvyys on huipussaan sosiaalisen median puolella, jossa suosion kasvu on ollut huimaa.

Facebookissa tykkääjämäärissä mitattuna edellä on vain Vaasan Sport. Huomionarvoista tässäkin on se, että vielä pari vuotta sitten TUTOn tykkääjämäärä oli kymmenesosa siitä mitä se on tänään.

Twitterissä TUTO on kiistatta yksi edelläkävijöistä – oma linja löytyi heti ja tämä sosiaalisen median työkalu onkin Mestis-seuroista parhaiten hallussa. Tästä osoituksena seuraajamäärät, joissa olemme kirkkaasti kärjessä.

Youtube-kanavalla on jokaisen kotiottelun maalikoosteen ja lehdistötilaisuuden lisäksi aika ajoin muutakin kiinnostavaa katsottavaa. Ja lienee turha sanoa, että tässäkin ollaan sieltä suosituimmasta päästä, mikäli menestystä mitataan katselukerroilla.

Uusimpana SOME-valloituksena Instagram. Sillä saralla polkumme on vasta alussa ja haluammekin kulkea sitä yhdessä Teidän, kannattajiemme, kanssa. Kerro meille, miten voimme tehdä siitäkin parasta mahdollista.

 

Vaikka sarjataso ei vielä ole se Liiga, niin se ei todellakaan estä meitä tekemästä valtakunnan parasta SOME-tiedottamista.

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää