Sosiaalisen median valloitus jatkuu

 

TUTO Hockey on ollut kaukalossa yksi värikkäimpiä ja erottuvimpia seuroja kuluneella kaudella. Kaukalon lisäksi näkyvyys on huipussaan sosiaalisen median puolella, jossa suosion kasvu on ollut huimaa.

Facebookissa tykkääjämäärissä mitattuna edellä on vain Vaasan Sport. Huomionarvoista tässäkin on se, että vielä pari vuotta sitten TUTOn tykkääjämäärä oli kymmenesosa siitä mitä se on tänään.

Twitterissä TUTO on kiistatta yksi edelläkävijöistä – oma linja löytyi heti ja tämä sosiaalisen median työkalu onkin Mestis-seuroista parhaiten hallussa. Tästä osoituksena seuraajamäärät, joissa olemme kirkkaasti kärjessä.

Youtube-kanavalla on jokaisen kotiottelun maalikoosteen ja lehdistötilaisuuden lisäksi aika ajoin muutakin kiinnostavaa katsottavaa. Ja lienee turha sanoa, että tässäkin ollaan sieltä suosituimmasta päästä, mikäli menestystä mitataan katselukerroilla.

Uusimpana SOME-valloituksena Instagram. Sillä saralla polkumme on vasta alussa ja haluammekin kulkea sitä yhdessä Teidän, kannattajiemme, kanssa. Kerro meille, miten voimme tehdä siitäkin parasta mahdollista.

 

Vaikka sarjataso ei vielä ole se Liiga, niin se ei todellakaan estä meitä tekemästä valtakunnan parasta SOME-tiedottamista.

Jaa eteenpäin:

Viimeisessä runkosarjan pelissä lauantaina 18.3. nähtiin ansaittu palkitseminen! Kultainen kypärä on Veikkauksen symboli Mestiksessä. Mestiksessä jokaisen...

Lue lisää

Runkosarja lyötiin pakettiin makoisalla 4-3 kotivoitolla Forssalaisista. Kevät kuitenkin jatkuu ja pudotuspelikevät käynnistetään Villi kortti -kierroksen...

Lue lisää

Pelipäivät Villi kortti -kierroksella ovat maanantai 20.3., keskiviikko 22.3. ja tarvittaessa torstai 23.3. Kotipelin/pelien päivämäärät selviävät...

Lue lisää