Siirtoja siirtorajan kynnyksellä

TUTO Hockey ja Esko Gröhn ovat purkaneet kautta 2023-2024 koskeneen pelajaasopimuksen yhteisymmärryksessä. TUTO kiittää Eskoa panoksestaan TUTO paidassa ja toivottaa tsemppiä loppukauteen!

Kuva: Tiia Mahkonen

TUTO Hockey vahvistaa miehistöään vuokrapelaajilla. Joukkueen vahvuuteen liittyvät Aleksi Anttalainen ja Oliver Suni. Sopimukset ovat loppukauden kestäviä vuokrasopimuksia. Liigajoukkue voi kutsua pelaajansa tarvittaessa takaisin kauden loppuun saakka. Jos pelaaja palaa takaisin Liigajoukkueen mukaan, ei häntä tämän jälkeen nähdä enää TUTO paidassa tällä kaudella.

Urheilukoordinaattori Virpiö kommentoi siirtoja seuraavasti:
Olemme isossa loukkaantumissumassa siirtorajan kynnyksellä ja olimme pakotettuja reagoimaan. Pelaajamarkkinoilta emme onnistuneet sopimuspelaajia saamaan, joten ollaan todella tyytyväisiä, että nämä vuokrasopimukset menivät maaliin, niistä iso kiitos Lukolle ja SaiPalle.

Meillä on tällä hetkellä kokoonpanosta kolme hyökkääjää ja neljä puolustajaa loukkaantuneena ja emme ole täysin varmoja paluupäivistä. Nämä siirrot antavat meille turvaa loppukauden kovia pelejä ajatellen, joskin riskinä toki se, että jos Liiga-joukkueissa tapahtuu loukkaantumisia ja he joutuvat kutsumaan pelaajansa takaisin. Molemmat pelaajat ovat meille entuudestaan tuttuja, joten sopeutuminen joukkueeseen sujuu varmasti hyvin ja nopeasti.

Anttalaisella on ollut alkukaudella loukkaantumishuolia. Nyt mies on pelikunnossa ja valmis pelaamaan. Allun tasoista pelimiestä ei helposti Mestikseen saada ja ottajia olisi varmasti ollut ympäri Eurooppaa, mutta mies halusi ehdottomasti tulla Turkuun ja TUTOon.

Sunilla on myös pidempi loukkaantuminen alla ja hän rupeaa olemaan takaisin pelikunnossa. Tuttu pelaaja meille jo viime kaudelta. Ollaan etsitty meille sopivaa rightin hyökkääjää Kasken ja Karuvaaran poistuttua, nyt Suni tuli sopivasti saataville ja pelikuntoon. Pelitaitava, isokokoinen hyökkääjä, joka tuo meille uusia variaatioita ylivoimalle.

Tervetuloa Turkuun Aleksi ja Oliver!

Kuvat: Jarno Tauvo

Jaa eteenpäin:

TERVETULOA KEVÄÄN 2024 TUTO-RISTEILYLLE! Risteilemme Viking Linen kanssa maailman upeimmassa saaristossa lauantaina 18.5.2024 Varma kevään merkki...

Lue lisää

Pukukoppimyyjäiset järjestetään  lauantaina 13.4. TUTOn u20-joukkueen kauden viimeisen kotiottelun yhteydessä Mestis-joukkueen pukukopissa kello 15-16 välillä! Myynnissä...

Lue lisää

TUTOn toimitusjohtaja Kimmo Hollménin kiitokset kaudesta 2023-2024 364 päivää sitten astelin ensimmäisen kerran TUTO Hockeyn toimistolle...

Lue lisää