Seurayhteistyötä yli lajirajojen

Turkulaisseurat TUTO Hockey ja Turku-Pesis tiedottivat tänään yhteistyösopimuksesta. Yhteistyön tavoitteena on saada molempien seurojen yleisömäärät kasvuun.

Timo Kinnunen (TUTO Hockey), Timo Lamminen (Turku-Pesis) ja Emmi Maikola (Turku-Pesis)

TUTO Hockey lähtee tukemaan naisten suosituinta palloilusarjaa Suomessa ja sen turkulaista lippulaivaa Turku-Pesistä. TUTO Hockey teki seurayhteistyösopimuksen jo aiemmin Veikkausliigajoukkue FC Interin kanssa ja lähtee nyt kasvattamaan seurayhteistyöverkostoaan.

TUTO Hockeyn toimitusjohtaja Timo Kinnunen on yhteistyöstä mielissään.

– Meille FC Inter-yhteistyö oli pelinavaus. Toimimme kaikki samalla Kupittaan alueella ja haluamme yhdistää voimamme myös Turku-Pesiksen kanssa. Näen tämän todella mielenkiintoisena mahdollisuutena.

”Turku-Pesikselle tämä on iso mahdollisuus”

Turku-Pesiksen manageri Matti Linnela on luonnollisesti tuoreeseen sopimukseen tyytyväinen.

– Äiti on minulle opettanut, että aina kannattaa hakeutua hyvään seuraan. Olen itse seurannut tarkkaan TUTOn kehitystä ja me teimme aloitteen tälle yhteistyölle. Haluamme oppia TUTOlta ja uskomme myös pystyvämme antamaan takaisin.

Linnela kertoo tämän olevan tärkeä asia myös joukkueelle.

– Nuorelle joukkueelle tämä on kovan luokan signaali. Tämä luo sitä tarvittavaa uskoa joukkueeseen.

TUTO Hockey toimii otteluisäntänä ottelussa Turku-Pesis vs. Rauman Lukko, joka pelataan tiistaina 18.6.2013 Kupittaalla.

Jaa eteenpäin:

MM-kisoja pelataan taas Tampereella, me lähdemme paikan päälle ja haluamme sinut matkaan mukaan! Luvassa on hyvät...

Lue lisää

Villi kortti -kierrokselta tarttui matkaan jatkopaikka kevään tosipeleihin kahdella otteluvoitolla KeuPasta. Pudotuspelit aloitetaan vierasmatsilla jo tulevana...

Lue lisää

Suomen Jääkiekkoliitto palkitsee vuosittain sarjojen pelaajia hyvistä suorituksista. Kauden 2022-2023 Mestiksen opiskelijapalkinnon on voittanut TUTO Hockeyn...

Lue lisää