Seurayhteistyötä yli lajirajojen

Turkulaisseurat TUTO Hockey ja Turku-Pesis tiedottivat tänään yhteistyösopimuksesta. Yhteistyön tavoitteena on saada molempien seurojen yleisömäärät kasvuun.

Timo Kinnunen (TUTO Hockey), Timo Lamminen (Turku-Pesis) ja Emmi Maikola (Turku-Pesis)

TUTO Hockey lähtee tukemaan naisten suosituinta palloilusarjaa Suomessa ja sen turkulaista lippulaivaa Turku-Pesistä. TUTO Hockey teki seurayhteistyösopimuksen jo aiemmin Veikkausliigajoukkue FC Interin kanssa ja lähtee nyt kasvattamaan seurayhteistyöverkostoaan.

TUTO Hockeyn toimitusjohtaja Timo Kinnunen on yhteistyöstä mielissään.

– Meille FC Inter-yhteistyö oli pelinavaus. Toimimme kaikki samalla Kupittaan alueella ja haluamme yhdistää voimamme myös Turku-Pesiksen kanssa. Näen tämän todella mielenkiintoisena mahdollisuutena.

”Turku-Pesikselle tämä on iso mahdollisuus”

Turku-Pesiksen manageri Matti Linnela on luonnollisesti tuoreeseen sopimukseen tyytyväinen.

– Äiti on minulle opettanut, että aina kannattaa hakeutua hyvään seuraan. Olen itse seurannut tarkkaan TUTOn kehitystä ja me teimme aloitteen tälle yhteistyölle. Haluamme oppia TUTOlta ja uskomme myös pystyvämme antamaan takaisin.

Linnela kertoo tämän olevan tärkeä asia myös joukkueelle.

– Nuorelle joukkueelle tämä on kovan luokan signaali. Tämä luo sitä tarvittavaa uskoa joukkueeseen.

TUTO Hockey toimii otteluisäntänä ottelussa Turku-Pesis vs. Rauman Lukko, joka pelataan tiistaina 18.6.2013 Kupittaalla.

Jaa eteenpäin:

TUTO ja hyökkääjä Topias Kaski ovat solmineet loppukauden mittaisen sopimuksen. Puolitoista kautta Jukureiden organisaatiossa viettäneen, turkulaislähtöisen...

Lue lisää

Viime viikon kolmessa ottelussa riitti tapahtumia ja käänteitä useamman otteluviikon edestä. Kaksi kotipeliä HK Zemgalea vastaan...

Lue lisää

TUTOn hyökkääjätähti Roope Ranta kävi toimittamassa Lausteen perhekuntoutuskeskukseen 100 kappaletta ottelulippuja TUTOn otteluihin. Perhekuntoutuskeskuksen johtaja Kim...

Lue lisää