Seurayhteistyötä yli lajirajojen

Turkulaisseurat TUTO Hockey ja Turku-Pesis tiedottivat tänään yhteistyösopimuksesta. Yhteistyön tavoitteena on saada molempien seurojen yleisömäärät kasvuun.

Timo Kinnunen (TUTO Hockey), Timo Lamminen (Turku-Pesis) ja Emmi Maikola (Turku-Pesis)

TUTO Hockey lähtee tukemaan naisten suosituinta palloilusarjaa Suomessa ja sen turkulaista lippulaivaa Turku-Pesistä. TUTO Hockey teki seurayhteistyösopimuksen jo aiemmin Veikkausliigajoukkue FC Interin kanssa ja lähtee nyt kasvattamaan seurayhteistyöverkostoaan.

TUTO Hockeyn toimitusjohtaja Timo Kinnunen on yhteistyöstä mielissään.

– Meille FC Inter-yhteistyö oli pelinavaus. Toimimme kaikki samalla Kupittaan alueella ja haluamme yhdistää voimamme myös Turku-Pesiksen kanssa. Näen tämän todella mielenkiintoisena mahdollisuutena.

”Turku-Pesikselle tämä on iso mahdollisuus”

Turku-Pesiksen manageri Matti Linnela on luonnollisesti tuoreeseen sopimukseen tyytyväinen.

– Äiti on minulle opettanut, että aina kannattaa hakeutua hyvään seuraan. Olen itse seurannut tarkkaan TUTOn kehitystä ja me teimme aloitteen tälle yhteistyölle. Haluamme oppia TUTOlta ja uskomme myös pystyvämme antamaan takaisin.

Linnela kertoo tämän olevan tärkeä asia myös joukkueelle.

– Nuorelle joukkueelle tämä on kovan luokan signaali. Tämä luo sitä tarvittavaa uskoa joukkueeseen.

TUTO Hockey toimii otteluisäntänä ottelussa Turku-Pesis vs. Rauman Lukko, joka pelataan tiistaina 18.6.2013 Kupittaalla.

Jaa eteenpäin:

alkusarja uuden edessä mestiksessä TUTOn kausi käynnistyi monen vuoden tauon jälkeen U20 Mestiksessä. Kauteen lähdettiin turkulaisimmalla...

Lue lisää

KAUDEN 24-25 KAUSIKORTIT MYYNNISSÄ NYT!  Nyt myynnissä rajoitettu erä kausikortteja erikoishintaan! Jokainen kausikortti on numeroitu, joten...

Lue lisää

TERVETULOA KEVÄÄN 2024 TUTO-RISTEILYLLE! Risteilemme Viking Linen kanssa maailman upeimmassa saaristossa lauantaina 18.5.2024 Varma kevään merkki...

Lue lisää