Seurayhteistyötä yli lajirajojen

Turkulaisseurat TUTO Hockey ja Turku-Pesis tiedottivat tänään yhteistyösopimuksesta. Yhteistyön tavoitteena on saada molempien seurojen yleisömäärät kasvuun.

Timo Kinnunen (TUTO Hockey), Timo Lamminen (Turku-Pesis) ja Emmi Maikola (Turku-Pesis)

TUTO Hockey lähtee tukemaan naisten suosituinta palloilusarjaa Suomessa ja sen turkulaista lippulaivaa Turku-Pesistä. TUTO Hockey teki seurayhteistyösopimuksen jo aiemmin Veikkausliigajoukkue FC Interin kanssa ja lähtee nyt kasvattamaan seurayhteistyöverkostoaan.

TUTO Hockeyn toimitusjohtaja Timo Kinnunen on yhteistyöstä mielissään.

– Meille FC Inter-yhteistyö oli pelinavaus. Toimimme kaikki samalla Kupittaan alueella ja haluamme yhdistää voimamme myös Turku-Pesiksen kanssa. Näen tämän todella mielenkiintoisena mahdollisuutena.

”Turku-Pesikselle tämä on iso mahdollisuus”

Turku-Pesiksen manageri Matti Linnela on luonnollisesti tuoreeseen sopimukseen tyytyväinen.

– Äiti on minulle opettanut, että aina kannattaa hakeutua hyvään seuraan. Olen itse seurannut tarkkaan TUTOn kehitystä ja me teimme aloitteen tälle yhteistyölle. Haluamme oppia TUTOlta ja uskomme myös pystyvämme antamaan takaisin.

Linnela kertoo tämän olevan tärkeä asia myös joukkueelle.

– Nuorelle joukkueelle tämä on kovan luokan signaali. Tämä luo sitä tarvittavaa uskoa joukkueeseen.

TUTO Hockey toimii otteluisäntänä ottelussa Turku-Pesis vs. Rauman Lukko, joka pelataan tiistaina 18.6.2013 Kupittaalla.

Jaa eteenpäin:

Naapurin Maalaiskana Oy ja TUTO ovat tehneet yhteistyösopimuksen kaudelle 2023-2024. Kauden aikana katsomme jatkoa myös seuraaville...

Lue lisää

Uusi Mestis-kausi ja ensimmäinen runkosarjaottelu lähestyy nopeasti! Olemme ymmärrettävästi saaneet paljon kyselyitä kausikorteista, jotka on tilattu...

Lue lisää

Nykyisen työntekijän siirtyessä urallaan eteenpäin, TUTO Hockey hakee organisaatioonsaPALVELUPÄÄLLIKKÖÄ TUTO Hockey pelaa kaupungin värikkäintä lätkää Kupittaalla...

Lue lisää