Setänen ja Virta palaavat TPS:ään

Maalivahti Oskari Setänen ja hyökkääjä Patrik Virta palaavat TUTO Hockeystä omaan seuraansa TPS:ään. Setänen paikkasi TUTOssa Petteri Similän loukkaantumista ja Virran kohdalla TPS käytti loukkaantumisten vuoksi option ottaa pelaaja takaisin.

21-vuotias Setänen oli noin kuukauden lainalla TUTOssa ja pelasi sinä aikana kaksi Mestis-ottelua torjuntaprosentilla 77.8. Nyt kun TUTO-maalivahti Similä on jälleen kunnossa, palaa Setänen suunnitelmien mukaan takaisin Artukaisiin.

19-vuotiaan Virran oli sen sijaan tarkoitus olla koko kauden lainalla TUTOssa, mutta TPS:n loukkaantumistilanteen vuoksi seura käytti optionsa ottaa hyökkääjä takaisin, eikä pelaaja palaa enää TUTOon. Virta pelasi TUTOssa Mestistä neljä ottelua, joissa teki yhden maalin ja antoi yhden maalisyötön. Tehotilastossa Virta jäi viisi maalia pakkasen puolelle.

TUTO Hockeyn Mestis-kausi jatkuu keskiviikkona 30.9. Mikkelissä, jossa vastaan asettuu hallitseva mestari Jukurit.

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää