Seitsemän uutta jatkosopimusta

Varmuudella voidaan jo tässä vaiheessa todeta se, että joukkueeseen tulee tulevalle kaudelle iso vaihtuvuus. Osa pelaajista on jo lähtenyt korkeammalle sarjatasolle ja osa tähyää siihen suuntaan. Edelleen on kuitenkin mahdollista, että kuluneen kauden joukkueesta jatkaa joitakin pelaajia myös tulevalla kaudella. Uusia pelaajasopimuksia on olemassa noin kymmenen kappaletta, jotka julkaisemme 29.4. Alla lista jatkosopimuspelaajista Elmo Aittolan kommenteilla höystettynä.

 

 

Tuukka Pullainen (2014/15)
”Pullaisen sopimuksessa oli yhteinen optio tulevasta kaudesta, jonka käyttämisestä pääsimme sopuun aikaisessa vaiheessa. Olemme erittäin tyytyväisiä siihen, että seuran oma kasvatti jatkaa kärkisentterinä tulevalla kaudella. Pulliainen on pelaajana koko sarjan ehdotonta eliittiä.”

 


Juha-Matti Rautajoki (2014/15)
”Rautajoki on varmasti sarjan parhaimipia raskaankaluston pelaajia, isokokoinen kaikkensa joukkueen eteen tekevä ”työn sankari”. Rautsilta odotetaan tulevalla kaudella myös enemmän pisteitä – potentiaali siihen on olemassa”

 

Olli-Pekka Heinimäki (2014/15)
”Kauden suurimpia yllättäjiä, OP siirtyi kesken kauden ensimmäistä kertaa urallaan puolustajaksi ja oli yksi joukkueen luotettavimpia suorittajia läpi kauden, OP on erittäin tärkeä runkopelaaja”

 

Aleksi Hiden (2014/15)
”Erittäin positiivinen sisääntulo joukkueeseen a-junioreista, peruspuolustajan ilmentymä pelaa rauhallista peliä ja pitää huolen, että oma maali pysyy puhtaana.”

 

Aleksi ja Atte Sillanpää (2014/15)
”Seuran omat kasvatit palasivat Raumalta kesken kauden takaisin kotiin. Molemmat lunastivat paikkansa edustusjoukkueen ringissä nopeaan tahtiin ja pelejä kertyi runkosarjassa sekä pudotuspeleissä. ”Paimion Sedinien” on nyt tulevalla kaudella pystyttävä ottamaan paikkansa pysyvästi pelaavassa kokoonpanossa”

 


Kimmo Meriläinen
”Meriläinen otti huikean askelen eteenpäin toisella TUTO-kaudellaan ja nousi viimeistään pudotuspeleissä joukkueen ykkösmaalivahdiksi. Meriläinen on jo nyt yksi sarjan parhaista maalivahdeista.”

 

Lisäksi koko kauden loukkaantumisen takia menettänyt Ville Torikka kuuluu edustusjoukkueen harjoitusryhmään.

 

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää