Savonlinnassa nähdään tiukka kärkikamppailu

SaPKo – TUTO Hockey

Pe 14.10.2016

Savonlinna

TUTO Hockey vahvisti keskiviikkona Marli Areenalla voittoputkeaan, kun K-Vantaa kaatui lukemin 3-2. TUTOlle voitto oli kuudes perättäinen. Perjantaina lähdetään ottamaan mittaa SaPKosta, joka edustaa sarjataulukossa heti hyvänä kakkosena TUTOn alapuolella.

Keskiviikkona kotikaukalossa saatiin juhlia TUTOn kuudetta perättäistä voittoa. Yleisön tunnelma oli Marli Areenalla katossa, eikä fiilis vaikuttaisi olevan yhtään huonompi joukkueellakaan.

”Joukkueessa on luonnollisesti tosi hyvä meininki voittojen myötä”, iloitsee TUTO-hyökkääjä Mika-Matti Hyvärinen.

”Pienet vastoinkäymiset eivät ole paljon hetkauttaneet, vaan ollaan luotettu koko ajan omaan juttuun. Sitä kautta on tiukat pelit käännetty voitoiksi.”

Hyvärisen mukaan menestys ei luo paineita, vaan enemmänkin päinvastoin. Joukkue voi pelata rennosti ja nauttia tilanteesta.

Savonlinnassa kauden vaikein peli

Kauden aikana TUTO on ehtinyt pelata SaPKoa vastaan jo kerran aiemmin. Tuolloin SaPKo ryösti pisteet turkulaisilta lukemin 2-4.

”SaPKo liikkuu ja pelaa viisikkona tosi hyvin. Huomenna tulee varmasti vastaan yksi kauden vaikeimmista peleistä – ellei jopa se vaikein”, pohtii Hyvärinen, joka on itsekin pelannut SaPKossa muutaman kauden.

TUTO-hyökkääjä myös muistuttaa, että TUTOn sijoitus sarjataulukossa vaikuttaa vastustajan valmistautumiseen.

”Nyt kun ollaan sarjan kärki, niin entistä enemmän ollaan merkattuna myös muiden joukkueiden papereissa.”

SaPKo – TUTO Hockey käynnistyy Savonlinnassa perjantaina klo 18.30. Seuraava kotipeli pelataan Marli Areenalla 26.10. klo 18.30. Osta liput ennakkoon edullisemmin Ticketmasterin lippukaupoista tai TÄSTÄ!

Jaa eteenpäin:

Viimeisessä runkosarjan pelissä lauantaina 18.3. nähtiin ansaittu palkitseminen! Kultainen kypärä on Veikkauksen symboli Mestiksessä. Mestiksessä jokaisen...

Lue lisää

Runkosarja lyötiin pakettiin makoisalla 4-3 kotivoitolla Forssalaisista. Kevät kuitenkin jatkuu ja pudotuspelikevät käynnistetään Villi kortti -kierroksen...

Lue lisää

Pelipäivät Villi kortti -kierroksella ovat maanantai 20.3., keskiviikko 22.3. ja tarvittaessa torstai 23.3. Kotipelin/pelien päivämäärät selviävät...

Lue lisää