Sarjakärki KooKoo saapuu Turkuun: "Ok suorittaminen ei riitä"

TUTO Hockey – KooKoo

Ke 10.12. klo 18.30

Marli Areena 

Kupittaan Marli Areenalla pelataan keskiviikkona todellinen titaanien taistelu, kun Mestistä johtava Kouvolan KooKoo saapuu TUTO Hockeyn vieraaksi. Paras mahdollinen vastustaja on TUTOlle tervetullut vieras.

”KooKoo on lähes samantasoinen kuin Vaasan Sport viime vuonna, ehkä jopa parempi. Heillä on kokeneet pakisto ja molarit sekä kolmeen kenttään jätkiä, jotka ovat pelanneet molemmissa sarjoissa tulosta tekevässä yksikössä. Vastustaja on paras mahdollinen ja se sopii meille. Ok suorittaminen huomenna riitä”, sanoi TUTOn vastuuvalmentaja Ismo Lehkonen ottelun aattona.

KooKoo johtaa Mestistä ylivoimaisesti ja se on kerännyt jo 20 pistettä enemmän kuin viidentenä majaileva TUTO. Turkulaiset ovat kuitenki osoittaneet viime aikoina heräämisen merkkejä ja voittaneet kolme ottelua putkeen.

”Tehtiin kolmisen viikkoa sitten pelaamiseemme iso muutos. Yleensähän siitä syntyy kaaos, mutta nyt selvisimme vain muutamalla pelillä, jotka menivät ihan vihkoon”, Lehkonen kertoi.

”Nyt ryhmä on sisäistänyt juttuja ja ollaan päästy pienempiin asioihin kiinni. Se on parantanut pelaajien pelirohkeutta hirveästi.”

Pärssinen pidempään poissa

TUTOn kokoonpano muuttuu hieman keskiviikkoiseen KooKoo-otteluun. Kapteeni Timo Pärssinen loukkaantui perjantain LeKi-ottelussa ja on pidempään poissa.

”Tässä puhutaan pitkästä poissaolosta ja tämänpäiväinen magneettikuvaus kertoo siitä, miten tähän kauteen sitten vielä ehditään”, sanoi urheilutoimenjohtaja Elmo Aittola tiistaina.

Joukkueen parissa on ollut myös pientä kuumeilua ja hyökkääjä Oskari Lehtistä lepuutetaan keskiviikon ottelussa varotoimenpiteenä. Sairastuvalta kuuluu kuitenkin myös positiivisiakin uutisia.

Topi Taavitsainen pääsee perjantaina jäälle luistelemaan oikein kunnolla ja myös Kristian Tuohilampi on mukana liukumassa ilman kontaktia. Hänet saadaan varmaankin tammikuussa mukaan riviin”, Ismo Lehkonen kertoi.

”Hyvältä on tuntunut”

18-vuotias Kaapo Kähkönen saapui täksi kaudeksi TUTOon Espoon Bluesista. Nuori maalivahti on esiintynyt turkulaisten paidassa erinomaisesti ja torjunut 28 ottelussa torjuntaprosentilla 92.22.

”Hyvältä on tuntunut tulla Turkuun pelaamaan, käymään koulua ja elelemään. Kovaa on harjoiteltu, mutta niin mun mielestä pitääkin. Olen päässyt pelaamaan paljon pelejä ja pelit ne kuitenkin kehittää”, totesi Kähkönen.

Seuraa heitä

#47 Aki Kangasmäki, KooKoo

25-vuotias Kangasmäki piipahti viime kaudella TUTO-paidassakin, mutta loukkaantui heti ensimmäisessä ottelussaan. Tällä kaudella Kouvolassa jälki on ollut tuhoisaa; 190 senttinen ja 98 kiloinen jässikkä on painanut 30 ottelussa tehot 9+20=29, joilla irtoaa pistepörssin neljäs sija.

#79 Hannu Kuru, TUTO Hockey

Ensimmäistä kauttaan TUTOssa pelaava 21-vuotias hyökkääjä istutettiin LeKi-ottelussa loukkaantuneen Timo Pärssisen tilalle. Kuru kiitti vastuusta, nakutti kahdessa erässä Tuukka Pulliaisen rinnalla tehot 1+2 ja johdatti turkulaiset voittoon. Päävalmentaja Lehkosen mukaan Kuru jatkaa Mestistä dominoivan Pulliaisen ketjussa, ja miksei jatkaisi.

TUTO Hockey ja KooKoo kohtaavat Marli Areenalla keskiviikkona 10.12. klo 18.30 alkaen. Vastassa on sarjan kovin mahdollinen vastustaja, joten nyt jos koskaan kannattaa saapua hallille. Hanki ennakkoon edullisemmat otteluliput TÄSTÄ!

 

Kaapo Kähkönen viihtyy Turussa niin kaukalossa kuin sen ulkopuolellakin.

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää