SaPKo jälleen maalin verran parempi

TUTO Hockey – SaPKo

3-4 (1-2, 1-2, 1-0)

Tilastot

TUTO Hockeyn ja SaPKon lauantain kohtaaminen jatkoi samalla linjalla kuin kauden aiemmat kohtaamiset. SaPKo vei pisteet lopulta maalin erolla lukemin 3-4.

”Sarjataulukko näyttäisi vähän erilaiselta, jos ei näitä kolme peliä oltaisi SaPKolle maalilla hävitty”, totesi TUTOn päävalmentaja Ismo Lehkonen ottelun jälkeen.

Kauden aiemmat kohtaamiset päättyivät savonlinnalaisten 5-4- ja 1-0-voittoihin.

”Jokaisessa pelissä oikeastaan sama tarina, vastustajan maalivahti on selvästi tylsyttänyt meidät”, Lehkonen sanoi.

Tällä kertaa SaPKon maalissa pelannut Antti Leskinen torjui ottelussa 34 kertaa. Turhan usein mies ei kuitenkaan joutunut edes torjuntatöihin, kun TUTO-pelaajien laukaukset suuntautuivat ohi maalin.

”Noista tonteista pitäisi saada taikinoitua maaleja. Mutta maaleja on aika vaikea tehdä, jos ampuu metritolkulla ohi, plekseihin tai yli”, manasi Lehkonen.

”Tuntuu myös, että kun vastapuoli saa määrättyyn paikkaan sen ainoan paikkansa, heti heilahtaa.”

”Yhdeksän pistettä on todella paljon”

TUTOn maalissa pelanneen Kristian Järvisen piikkiin tappiota ei kuitenkaan voi laittaa. 21 kertaa ottelussa torjunut Järvinen teki useita hienoja pelastuksia, ja SaPKon maalit syntyivät lähes järjestään omituisista pompuista tai turhan vapaasti syntyneistä laukaisupaikoista.

SaPKon tehomiehinä ottelussa häärivät Joonas Toivanen (2+0) sekä Tomi Wilenius (0+2). TUTOn maalintekijöinä kunnostautuivat Aki Keinänen hurjalla lämärillä, Topi Taavitsainen sekä ensimmäisen TUTO-maalinsa tehnyt Severi Sillanpää.

”Tämä on ollut tämä tarina ja tuo yhdeksän pistettä runkosarjassa on todella paljon, mitä SaPKo on meiltä kaivanut. Onnittelut heille”, Lehkonen päätti.

Jaa eteenpäin:

Viimeisessä runkosarjan pelissä lauantaina 18.3. nähtiin ansaittu palkitseminen! Kultainen kypärä on Veikkauksen symboli Mestiksessä. Mestiksessä jokaisen...

Lue lisää

Runkosarja lyötiin pakettiin makoisalla 4-3 kotivoitolla Forssalaisista. Kevät kuitenkin jatkuu ja pudotuspelikevät käynnistetään Villi kortti -kierroksen...

Lue lisää

Pelipäivät Villi kortti -kierroksella ovat maanantai 20.3., keskiviikko 22.3. ja tarvittaessa torstai 23.3. Kotipelin/pelien päivämäärät selviävät...

Lue lisää