SaPKo jälleen liian kova pala TUTOlle

SaPKo – TUTO Hockey

3-1 (1-0, 1-1, 1-0)

Tilastot

TUTO Hockey ja SaPKo kohtasivat keskiviikkona neljännen kerran kuluvalla kaudella. Kuten aiemmatkin kohtaamiset, päättyi tämäkin kamppailu SaPKon voittoon.

”SaPKo ansaitsi kolme pistettä ja se on ihan fakta”, myönsi TUTOn päävalmentaja Ismo Lehkonen ottelun jälkeen.

”Maalintekemisestä ja hyökkäysten päättämisestä meillä takkuaa. Maalintekijöitä huutaa ja nyt meidän kärkijätkillä on hieman kuivempi kausi.”

Avauserä oli täysin kotijoukkueen hallintaa ja SaPKo pääsi pelaamaan ylivoimaakin peräti kolmesti. Saldoksi pässipaidoille jäi kuitenkin vain yksi maali, kun Iiro Sulinin laukaus pomppi onnekkaasti hyvin TUTO-maalilla jälleen pelanneen Kristian Järvisen selän taakse.

”SaPKo oli erittäin hyvin valmistautunut ja latautunut ensimmäisessä erässä”, Lehkonen kehui.

”Meille tuli osittain jäähyjenkin myötä ns. bussijalat, pää oli hidas ja kroppa oli hidas. Mutta Järvinen piti meidät pystyssä.” 

Toinen erä TUTOn

Toista erää oli pelattu vain kolmisen minuuttia, kun TUTO otti aikalisän. Tämä herättikin turkulaiset pelaamaan ja toinen erä oli selkeästi TUTO-merkkinen. Molemmat joukkueet onnistuivat kuitenkin kakkoserässä kertaalleen, kun ensin Paavo Ylipaino vei SaPKon jo kahden maalin karkumatkalle ja aivan erän lopussa Anton Ollikainen toi TUTOn takaisin peliin.

”Toisessa erässä päästiin peliin mukaan ja se erä olisi pitänyt voittaa”, totesi Lehkonen.

Jäähyrikas ottelu ratkesi lopullisesti kolmannessa erässä, kun savonlinnalaisten Juuso Forsström laukoi hienon kuvion päätteeksi SaPKon jo 3-1-johtoon. Tämä riitti kotijoukkueelle, eikä TUTOkaan saanut loppurynnistyksestään huolimatta lisämaaleja aikaiseksi. Näin kauden kaikki neljä runkosarjakohtaamista joukkueiden välillä menivät SaPKon nimiin.

”Tämä oli maalin peli, eikä me saatu viimeisessä erässä oikein laadukkaita maalipaikkoja.”

TUTO Hockeyn seuraava ottelu pelataan perjantaina kotihallissa, kun vieraaksi saapuu keskiviikkona Peliitat voittanut ja Mestiksessä kolmantena seilaava Jokipojat.

”Perjantaina on iso peli ja sen varmasti kaikki ymmärtävät. Latausta siitä ei ainakaan puutu, se on tehtaan takuu”, Lehkone päätti.

Otteluliput perjantain peliin voit hankkia ennakkoon kätevästi TÄSTÄ!

Jaa eteenpäin:

Mestis-seurojen tiedote Mestis-seurojen puheenjohtajat järjestivät torstaina 30.11. yhteisen tapaamisen, jossa aiheena oli Mestiksen rooli tulevassa suomalaisen...

Lue lisää

TUTOn Liiga-lisenssihakemus on edelleen voimassa TUTO Hockey on tänään, tiistaina 28.11., saanut Liigan lisenssikomitean puheenjohtajalta tiedon,...

Lue lisää

Joulukuu lähestyy kovaa vauhtia, ja TUTOn joulutuotteet on nyt myynnissä! MIkäli jokin paketti kiinnostaa, tai kaipaat...

Lue lisää