Sami Salminen Try-outille TUTOon – Kaarlehto palaa Kupittaalle

Alkukauden pelaamatta ollut hyökkääjä Sami Salminen hakee pelipaikkaa TUTOsta try-outin kautta. Joukkue vahvistuu myös maalivahti Karolus Kaarlehdolla, joka palaa aiemmin sovitun mukaisesti takaisin Kupittaalle.

Salminen try-outille

Viimeiset neljä kautta Northern Michigan Universityn joukkuetta NCAA-liigassa edustanut hyökkääjä Sami Salminen saapuu TUTOon 10.2. asti kestävällä try-out-sopimuksella. TUTO Hockeyn urheilutoimenjohtaja Elmo Aittolan mukaan jo huomisessa Jokipojat-ottelussa debyyttinsä tekevä Salminen on kärsinyt kuluvalla kaudella loukkaantumisista.

”Salminen on harjoitellut meidän kanssa tällä viikolla ja peleissä pelaaja nähdään aina parhaiten. Kauden aloitus on miehellä viivästynyt harjoituskauden loukkaantumisen johdosta, mutta nyt mies on terve ja valmis hyppäämään kaukaloon. Salminen on pääkoulutukseltaan keskushyökkääjä, mutta aloittaa pelit laidassa.”

Isokokoisen (193cm/101kg) Salmisen pikkuveli, nykyään SaiPaa edustava, Saku on turkulaiskatsojille tuttu nimi, sillä hän pelasi TUTOssa seitsemän ottelua kaudella 2015-2016.

Kaarlehto palaa Kupittaalle

Kuluvalla kaudella TUTOa, TPS:n A-nuoria sekä SaPKoa edustanut 20-vuotias maalivahti Karolus Kaarlehto on palannut aiemmin sovitun mukaisesti TUTO Hockeyn vahvuuteen kuluvalla viikolla. 

Taavitsainen paikkaamaan poissaoloja

Viime aikoina useista poissaoloista kärsinyt TUTO saa hyökkäysosastolleen paikkausapua naapuriseura Turun Palloseurasta, kun hyökkääjä Topi Taavitsainen pukee TUTO-paidan päälleen huomisessa Jokipojat-ottelussa. 

Taavitsainen edusti TUTOa vuosina 2014-2016 82 Mestis-ottelussa, joissa ”Macho Fantastico” iski kaikkiaan 29 maalia ja 18 syöttöpistettä.

 

Sami Salminen ja Topi Taavitsainen vahvistavat TUTOa huomenna, kun joukkue lähtee Marli Areenalla susijahtiin! Edullisemmat ennakkoliput TUTOn ja Jokipoikien väliseen kuumaan kamppailuun voit hankkia TÄSTÄ!

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää