Sami Salminen palaa TUTOon

25-vuotias laitahyökkääjä on mukana kokoonpanossa jo huomenna, kun Jokipojat vierailee Marli Areenalla. Salminen saapuu TUTOon loppukauden kattavalla sopimuksella.

Viime kaudella yhteensä 21 runkosarja- ja pudotuspeliottelua TUTOssa pelannut Sami Salminen palaa Kupittaalle. Kuluvalla kaudella Salminen on edustanut K-Vantaata kaikkiaan kuudessa Mestis-ottelussa, joissa miehen tilille on kirjattu yksi maali.

Isokokoinen (193cm/101kg) hyökkääjä oli kovassa vedossa varsinkin harjoituskaudella: seitsemässä lohipaidassa pelatussa ottelussa hän iski komeat viisi maalia, joiden lisäksi hän keräsi myös kaksi syöttöpistettä, ollen vantaalaisten toiseksi tehokkain pistemies.

Aiemmin urallaan helsinkiläislähtöinen Salminen on edustanut muun muassa NCAA:ssa pelaavaa Northern Michigan Universityä sekä NAHL-liigan Wichita Falls Wildcatsia.

– Vaikka tässä on ollut melkoinen määrä aikaisia syyslomia sairauslomien takia, ei olla haluttu tehdä paniikkiratkaisuja vaan sisääntulevan pelaajan pitää olla vahvistus myös siinä vaiheessa kun sairauslomat on peruttu. Nyt kun Salminen tuli mahdolliseksi, löimme hänet heti kiinni, koska saamme tutun pelaajan joka täyttää kyllä kaikki kriteerit, urheilutoimenjohtaja Elmo Aittola kommentoi.

– Innolla odotan tulevaa ja tuntuu hyvältä olla takaisin täällä. Sen kolmen kuukauden aikana, minkä täällä viime kaudella vietin, sain tosi hyvän fiiliksen Turusta ja TUTOsta ja sitä tultiin hakemaan uudestaan, fiilistelee Sami Salminen.

Hyökkääjä Joonas Savolainen puolestaan palaa toistaiseksi takaisin TPS:n riveihin.

Katso videolta Sami Salmisen haastattelu:

 

TUTO Hockey kohtaa Jokipojat Joensuusta perjantaina 19.10. klo 18.30 Marli Areenalla.

Pääsyliput otteluun voit ostaa edullisemmin ennakkoon klikkaamalla TÄSTÄ.

Jaa eteenpäin:

Mestis-seurojen tiedote Mestis-seurojen puheenjohtajat järjestivät torstaina 30.11. yhteisen tapaamisen, jossa aiheena oli Mestiksen rooli tulevassa suomalaisen...

Lue lisää

TUTOn Liiga-lisenssihakemus on edelleen voimassa TUTO Hockey on tänään, tiistaina 28.11., saanut Liigan lisenssikomitean puheenjohtajalta tiedon,...

Lue lisää

Joulukuu lähestyy kovaa vauhtia, ja TUTOn joulutuotteet on nyt myynnissä! MIkäli jokin paketti kiinnostaa, tai kaipaat...

Lue lisää