Salmela jatkaa loppukauden TUTOssa

TUTO ja 23-vuotias puolustaja Eetu Salmela ovat tehneet loppukauden kattavan sopimuksen.

Eetu Salmela tuli TUTOon lainapestillä HC Indians Kaarinasta ja on edustanut TUTOa tämän kauden aika 19 ottelussa.

– Salmela tuli hätäapuna mukaan ja nappasi itselleen pelipaikan. Pitkän tien on puolustaja Mestikseen käynyt ja on hieno esimerkki siitä, että pidemmän kaavan kauttakin Mestikseen pääsee, kommentoi TUTO Hockeyn urheilutoimenjohtaja Elmo Aittola.

Kotkassa syntynyt 187 cm pitkä puolustaja edusti kahdella edellisellä kaudella Suomi-sarjan FPS:ää ja täksi kaudeksi siirtyi HCIK:n paitaan, jossa ehti pelaamaan yhteensä 21 ottelua.

– Isohko peruspakki, kova tekemään töitä ja kehittämään itseään. Iso kiitos myös HC Indiansin suuntaan Mika Palmroosille ja Miikka Laaksoselle siitä, että pysyvä siirto onnistui, jatkaa Aittola.


Eetu Salmela viimeisteli uran ensimmäisen Mestis-maalinsa viime lauantaina LeKin verkkoon.

Olli Valtola jatkaa TUTO-paidassa maajoukkuetaukoon asti ja tavoitteena on, että Nuutti VIitasalo pelaisi TUTOssa loppukauden. Veeti Vuorio ja Joona Tala ovat toistaiseksi lainalla FPS:ssä. Vuorion lainassa mahdollisuus myös pysyvään siirtoon. Jere Rouhiainen lähestyy myös pelikuntoa.

Kuvat: Shaun Duncan

TUTO kohtaa huomenna keskiviikkona vieraskaukalossa Hermeksen ja viikonloppuna on edessä Iisalmen ja Rovaniemen reissu, IPK:n ja RoKin vieraina.
Seuraavan kerran kotikaukalossa pelataan keskiviikkona 23.1. ja vastaan saapuu viime lauantaina tappio niskassaan Marli Areenalta poistunut LeKi. Ottelu on opiskelijapeli, johon opiskelijahaalareissa tai voimassa olevalla opiskelijakortilla pääsee sisään ilmaiseksi!

Ennakkoliput seuraavaan kotiotteluun löydät klikkaamalla alla olevaa mainoskuvaa.

 

Jaa eteenpäin:

Naapurin Maalaiskana Oy ja TUTO ovat tehneet yhteistyösopimuksen kaudelle 2023-2024. Kauden aikana katsomme jatkoa myös seuraaville...

Lue lisää

Uusi Mestis-kausi ja ensimmäinen runkosarjaottelu lähestyy nopeasti! Olemme ymmärrettävästi saaneet paljon kyselyitä kausikorteista, jotka on tilattu...

Lue lisää

Nykyisen työntekijän siirtyessä urallaan eteenpäin, TUTO Hockey hakee organisaatioonsaPALVELUPÄÄLLIKKÖÄ TUTO Hockey pelaa kaupungin värikkäintä lätkää Kupittaalla...

Lue lisää