Säilytä keskiviikon kärkiottelun lippu – pääset puoleen hintaan perjantain matsiin

TUTO Hockey käynnistää lokakuun avausviikon kahdella kotimatsilla, kun keskiviikkona Marli Areenalle saapuu Jukurit ja perjantaina JYP-Akatemia. Keskiviikon ottelulipulla saa perjantain pääsylipun puoleen hintaan.

Keskiviikkona (2.10.) pelataan Mestiksen kärkiottelu, kun hallitseva mestari Mikkelin Jukurit saapuu Marli Areenalle. Perjantaina (4.10.) on vuorossa viikon toinen kotiottelu, kun jyväskyläläisiä tulevaisuuden tähtiä vilisevä JYP-Akatemia vierailee Turussa.

TUTO tarjoaa tuplakotimatsiviikon kunniaksi perjantain peliin liput puoleen hintaan, kun näytät keskiviikon TUTO-Jukurit ottelun lippua Marli Areenan lipunmyynnissä. Alennettujen lippujen hinnat ovat perjantain JYP-Akatemia ottelussa seuraavat:

Aikuisten lippu 7,50 euroa
Erikoislippu 5,00 euroa
Lasten lippu 2,50 euroa

Alennetut liput ovat myynnissä ainoastaan Marli Areenan lipunmyynnissä perjantaina 4.10. klo 17.00 alkaen.

Osta liput lokakuun otteluihin ennakkoon ja voita VIP-liput PMMP:n konserttiin

TUTO Hockeyn otteluihin pääsee tällä kaudella edullisemmin ennakkolipulla. Lokakuussa ennakkolipun ostajille on tarjolla huikea lisäarvonta:

TUTO Hockey arpoo jokaisessa lokakuun kotiottelussa kyseiseen otteluun ennakkolipun ostaneiden kesken kahden hengen VIP-paketin PMMP:n konserttiin, joka pidetään Logomossa torstaina 24.10.

Jaa eteenpäin:

Naapurin Maalaiskana Oy ja TUTO ovat tehneet yhteistyösopimuksen kaudelle 2023-2024. Kauden aikana katsomme jatkoa myös seuraaville...

Lue lisää

Uusi Mestis-kausi ja ensimmäinen runkosarjaottelu lähestyy nopeasti! Olemme ymmärrettävästi saaneet paljon kyselyitä kausikorteista, jotka on tilattu...

Lue lisää

Nykyisen työntekijän siirtyessä urallaan eteenpäin, TUTO Hockey hakee organisaatioonsaPALVELUPÄÄLLIKKÖÄ TUTO Hockey pelaa kaupungin värikkäintä lätkää Kupittaalla...

Lue lisää