Saapuminen ottelutapahtumaan

Aluehallintoviraston päätöksen mukaisesti yli 50 hengen yleisötilaisuuksiin kohdistuu rajoituksia 16.11.-16.12. välisellä ajalla. Tästä syystä TUTO Hockey on ottanut käyttön koronapassin ottelutapahtumissa. Koronapassi vaaditaan kaikilta 16 vuotta täyttäneiltä ja vanhemmilta.

Koronapassi (EU:n koronatodistus) koostuu kolmesta osasta, joista yhden on oltava voimassa, jotta koronapassi on voimassa: 

  • koronarokotustodistus (2 rokoteannosta) TAI 
  • testitulostodistus (negatiivinen koronatestitulos maks. 72 h aiemmin) TAI 
  • todistus alle 6 kk aiemmin sairastetusta koronavirustaudista. 

Koronapassina toimii Omakanta-sivulta ladattava EU:n digitaalinen koronatodistus, jonka voi saapuessa esittää joko puhelimen ruudulta tai printattuna paperilla. Otathan huomioon, että asiakkaalla tulee olla koronapassista koko todistuksen ensimmäinen sivu näytettävissä. Ovella on esitettävä myös henkilöllisyystodistus. 

Saavuthan ottelutapahtumaan ajoissa, ja otat ovelle tullessasi esiin sekä koronapassin, että henkilöllisyystodistuksesi sisäänpääsyä sujuvoittaaksesi. Nähdään hallilla!

Jaa eteenpäin:

Sairastupaa ei vielä saada täysin tyhjäksi, joten Rauman Lukon hyökkääjät Kim Nieminen ja Sami Päivärinta liittyvät...

Lue lisää

Nyt tarvitaan yhteisön voimaa! Kaupungin värikkäintä lätkää – hyvässä ja pahassa. Tällä hetkellä taloudellisesti haastavassa tilanteessa...

Lue lisää

Rauman Lukon hyökkääjä Kim Nieminen liittyy TUTOn vahvuuteen lauantain otteluun, kun joukkue matkustaa sarjakärki Kiekko-Espoon vieraaksi....

Lue lisää